Helgen

har varit kanon! Först lång promenad med Atlas i strålande sol till veteranplöjningen. Micke kom 10:a av 13 st så han var nöjd.
Sen åkte jag in till Gävle och där väntade en glatt tjejgäng på 10 pers. Vi åt tacos och drack vin och surrade som bara ett tjejgäng kan. Ju längre kvällen gick så blev det bara mer och mer prat på längre och längre nivå, alltid lika kul =)
Sen vid halv 12 kom grabbarna och hämtade upp oss för en gemensam promenad till krogen och dansgolvet. Jag har träningsvärk idag i lår och rumpa, känns skönt att förena nytta med nöje ;) Jag hade superkul igår, det var en perfekt kväll med bra musik, goda vänner och massa dans!
Fick lite ångest när jag vaknade...dels var klockan 11!!! och så kom jag på att jag var väldigt full och man får en liten känsla av att man sagt en massa man inte borde och så...förhoppnignsvis kommer de andra inte ihåg allt Haha!
På tisdag ska jag säga upp mej från mitt jobb på Elgiganten där jag varit i 6år för att börja heltid på bageriet jag jobbar på. Kändes lite jobbigt igår när jag var ut med mina vänner från Elgiganten att jag inte ska jobba med dem nå mer, det är ett härligt gäng. Jag kommer sakna dom så jäkla mycket men inte jobbet. Även om jag vet att jag gör rätt så är det med vemod jag kommer gå upp till chefen på tisdag :( Elgiganten har verkligen förändrat mitt liv och de vänner jag fått där är fantastiska. Som tur är så vet jag att har man en gång varit en del av gigantengänget så kommer man alltid förbli det. Jag kommer alltid att vara välkommen på festerna och människorna kan jag ju träffa när jag vill ändå.
Anledningen till att jag slutar är för att jag inte kan utvecklas längre och arbetstiderna. Jag behöver mer fritid. Schemat som jag kommer att få på bageriet är kanon, några heldagar och någar halvdagar när man slutar 14. Jag har alltid haft jobb med kvällar, helger och långa arbetspass. Känns guld att få sluta kl. 14 ett par dagar i veckan och ha hela eftermiddagen och kvällen fri och bara jobba varannan lördag när man har helg!

Dock kommer jag tjäna några tusenlappar mindre men jag har länge vägt för och nackdelar i detta och ändå kommit fram till att det här blir det bästa. Pengar är inte allt och tid är också pengar, och tid är nåt jag verkligen behöver mer av efter att ha jobbar 120% i 3 år.Här kommer lite bilder från lördagenMicke in actionJag och en av mina absolut bästa vänner Lina!Min fina syster

Jag och Linda

Jag och världens bästa P-M

 Hoppas ni också haft en bra helg!!


Brudväska och kalorier

Idag fick jag för mej att jag skulle räkna hur mycket kalorier jag stoppar mej under en dag, väldigt intressant att veta tycker jag. Normalt intag per dag för en kvinna tror jag är ca 2300 kcal.
När jag kom hem från jobbet hade jag räknat varenda smula som jag stoppat mej och det resulterade i 1486 kcal, det är jag väldigt nöjd med speciellt med tanke på att bara flingorna i filen till frukosten innehöll 455 kcal (!!!). Om jag skippar dem i fortsättningen så blir det riktigt bra.
Avslutade dock dagen i soffan med morötter, gurka och dipp som inte blev medräknade....
Igår kom min brudväska jag beställt och den var jättefin, blev så glad när jag hittade en exakt lika på en annan hemsida är där jag först såg den för nästan 100:- billigare :)Micke har upptäckt nåt skumt på Atlas öronlapp.... Om man känner på den så är det liksom en "bulle" mitt på som har en diameter på ca 2,5 cm och det känns som om den innehåller nån vätska eller så. Atlas verkar ine ha speiellt ont där för man får klämma och känna hur som helst. Måste ringa vet på måndag om det inte går över så vi får kolla upp vad det är för nåt.En annan rolig sak är att Micke beställt nya glasögon. Han behöver 2 par eftersom de blir så fula när han har dem på jobbet. 2 par glasögon hos Synsam skulle kosta mellan 6000-8000:- per STYCK men istället beställde han 2 helt okej glasögon från Lensway med exakt samma glas och kvalité som hos Synsam för 3000:- för båda! Är det inte helst otroligt att man kan spara över 10.000:- på att beställa glasögon på nätet? Han var först i väg för att kolla om det var möjligt för honom att göra en ögonoperation, men eftersom han både ser dåligt på nära och långt håll så gick tyvärr inte det. Jag ska absolut operera i framtiden och det går för jag är bara närsynt, tänk vilken frihet att aldrig behöva varken glasögon eller linser för att kunna se :)

Jag tror snart att det får bli sängen, gillar att komma upp i skaplig tid på lediga dagar så det inte bara slösas bort :)

Go natt! 

Jag längtar hem!!!

Står på jobbet just nu och har såå tråkigt. Inte så mycket kunder och inget annat just att göra heller.... 3 timmar till ska jag stå här, SUCK!
Vet att man inte ska surfa på jobbtid, men nu blev det så en liten stund.
Vill bara hem till soffan och äta fruktsallad och kolla på Idol. Äntligen fredag i morron, det ska bli skönt med ledig helg. Blir ju som sagt veteranplöjning på lördagen och fest på kvällen. På söndagen ska vi fira Mickes pappa som fyller år. Ska nog passa på att bada Atlas en sväng i älven då med galltvålen så han blir riktigt vit och fin till bröllopet. För självklart ska han vara med på bröllopsfoto!! =)
Idag har det varit första riktiga höstvädret på länge med mulet och regn :( Annars har det varit grymt fina dagar med solsken.
Funderar på att investera i en ny digitalkamera, min är ju antik. Dock är det svårt att välja vilken, utbudet är ju ganska stort. Vi får se vad det blir, funderar i alla fall på en Sony DSCW270BLACK med 12 MPIX och 5x optisk zoon. Tror ni det kan vara nåt, ni som är insatta? :)

Hoppas ni alla får en skön kväll!