Turkiet

Jag har det så himla bra! Eller vad sägs om 28 grader, sol från klarblå himmel, bad, lyckliga barnskratt, vackra omgivningar och god mat? Jag har haft det sämre om man säger så :-) Vi tar dagarna som dom kommer och låter barnen styra. Är barnen nöjda och glada så är vi det också.
Mina föräldrar och syrran har planerat in en dagstur till Kos som inte ligger långt härifrån men jag tror att jag, Micke och barnen hoppar över det och hittar på nåt annat istället. Idag har vi hunnit med lite marknad i stan men annars solar, badar och leker vi, och där emellan blir det mat och dryck.
Det är väldigt kuperat här och en vanlig människa tänker kanske att oj vad jobbigt med en massa backar men en träningssugen löpare tänker wow vilken backe att köra intervaller hi :-) Haha!

Det var dagens uppdatering från Turkiet det. Följ mej på instagram (@therese_wester, kanske dyker det upp någon bild där :-)

Semester!

Nu är det nära. Klockan 3 i natt åker vi mot Arlanda och sen är vi snart på Turkiet :-) Väldigt glest mellan inläggen nu men jag har helt enkelt prioriterat annat. I Tisdags hade jag en jätteskön dag i med massa lyx. Startade med vaxning av ben och sen åkte jag vidare och fick rygg- och nackmassage, ansiktsbehandling samt färgning av fransar och bryn. Så himla skönt att få en ordentlig uppfräschning!
Sen på kvällen var det packningsmaraton, idag har jag varit på jobbet i 10 timmar, nyligen checkat av packningen en sista gång och jag hoppas jag kan sova några timmar innan klockan ringer...
Vad härligt det ska bli, jag hoppas vädret är bra och att maten är god. Tar inte med mej datorn och kan inte lova bloggning under semestern, vi får se. Annars hörs vi när jag kommer hem igen. Micke lämnar sin telefon hemma och det är jag så glad för, den ringer så sjukt ofta att jag hade blivit tokig om den varit med ;-)
 
Ha det så bra här hemma!!!
 
 

Vilken dag!

Började gårdagen med 7km löpning. Lämnade musiken hemma och njöt av fåglarnas kvitter och ett så otroligt vackert landskap med grusväg, åkrar, ängar och skog. Solen gassade och löpningen var ganska tung men känslan av allt runt omkring gjorde att det blev en bra start på helgen.
När jag kom hem var det bara att sätta igång med storstädning av huset, inte bara för att jag väntade middagsgäster till kvällen, utan för att det verkligen behövdes. Att städa detta stora hus tar sin lilla tid vill jag lova om man dessutom ska bädda rent i alla sängar och torka fönster.
Kvällen blev fantastiskt trevlig och vi kunde sitta ute hela kvällen, hur härligt?! Vi är ett roligt gäng även om vi var en kvinna kort igår.
3:30 landade jag i sängen och nu är frågan om jag ska cykla eller inte för att gratta mor.
 
Hoppas ni får en fin dag!! Och kom i håg att rösta alla ni som inte redan gjort det!!
 
 
Glömde såklart fota huvudrätten....