Enkel lunch och lite bubblor

Känns lite i kroppen att jag var ute och sprang igår, mest i vaderna men även lite i höfter och rumpa. Tog vagnen och gick en promenad på eftermiddagen, skönt att få röra på benen lite. Har nyligen avslutat ett styrkepass för mestadels mage och i morgon tänker jag springa. Helt underbart att vara igång igen!
 
Körde vidare på rotfrukter till lunch idag, mosade ihop tonfisk och avokado som jag åt till plus broccoli, enkelt och gott precis som jag gillar´t.
I goodiebagen man fick efter målgång igår låg det bla en halvliter Ramlösa med en ny smak jag aldrig testat, Key lime + pineapple. Mindre bubblor än vanligt och himla god. Mycket smak och för mej som har lite svårt för mycket kolsyra passade den perfekt!
 
 
 

Mitt Lidingö Tjejlopp

Detta var helt klart det loppet jag var minst taggad inför och det kändes nästan konstigt att stå där på starten, oj ska jag verkligen springa nu liksom haha! Jag trodde ju för bara en månad sen att min final skulle bli Tjejmilen och sen kom det ju som en total överraskning att jag även skulle springa på Lidingö. Jag trodde inte det skulle bli nåt problem att ladda om men med tre veckors förkylning blev det inte så lätt. Hade ingen aning om hur formen egentligen var med näst intill obefintlig träning den senate månaden och då är det svårt att tagga till och fokusera. Jag gjorde så gott jag kunde och som väntat var benen pigga som har längtat efter att få springa men andningen under all kritik. Som vanligt var det nästan jobbigast de första 2 km och sen lossnade det lite. Abborrbacken var inte så hemsk som jag målat upp även om den var sjukt jobbig, jag hade trott att den skulle vara längre. Ja, jag brukar förbereda mej på det värsta så kan det bara bli bättre :-) Det var ganska tufft emellanåt men jag kämpade på och tänkte att en tid under timmen ska väl gå. Det gjorde det också och jag öste på för fullt sista kilometern och efter ett grymt upplopp seglade jag vrålande in i mål på tiden 58:13 :-)
Ja, jag är nöjd, det skulle vara orättvist att inte vara det. Jag har ju klarat min Tjejklassiker nu och det har varit jättekul!
Jag har haft kanonväder på varje lopp, allt har gått smidigt och inga skador eller andra sjukdommar som satt stopp även om förkylningar kan vara nog så dryga när man vill träna.
 
Nu ska jag registrera min Tjejklassiker och få (köpa) ett fint diplom och sen blickar jag framåt mot nya mål!!
 
 
 
 

Tävlingsfrukost

Det visade sig vara ett smart drag att krypa till sängs 22:15 igår då Thelma redan kl 6 ropade att hon behövde gå på toa, sen var det lite svårt att somna om.
Nu ligger frukosten i magen och jag springer runt i min bubbla och försöker komma på vad jag ska stoppa ner i väskan. Nerverna håller sig än så länge men pirret kommer närmare och närmare. Hatkärlek till den lätt illamående känslan som alltid innfinner sig en tävlingsdag :-)
 
 
Gröt på fiberhavregryn, morot, mjölk, kanel, kardemumma och hasselnötter. Toppas med banan, till det fullkornsmacka med ost och grönsaker. Ska även ta en kopp kaffe senare. Långsamma och snabba kolhydrater, protein och fett.
 
Min start går inte förrän kl 14:40 så det blir ett litet mål till i 11:30 tiden.Då ska jag vara laddad till tårna och det blir spännande att få se hur formen egentligen är efter 3 veckor med nästan ingen löpning alls. Inget jätte halsont iaf även om jag känner lite grann och hostan är borta men jag är tröttheten själv....men jag vet att det blir ändring på det när vi kommer till Grönsta! :-)