Magisk morgon

Nu var det ganska längesen jag klev upp tidigt och sprang före frukost. Idag var det enda chansen till löpning då jobb och sen firande av 60-årig svärfar stod på agendan. Jag är så glad att jag tog chansen. Bara 6 grader på termometern, riktigt sval och fuktig luft. Dimman låg tät över åkrarna och solen jobbade sig sakta upp bakom träden. Så vackert att det nästan gjorde ont. Det blev en riktig feelgood runda och det var längesen jag kände den njutningen av löpning. Ni vet när kroppen bara vill springa, inget som försöker få en att sakta ner eller känslan av att det är jobbigt. Jag tänkte många gånger för mig själv att jag måste ut tidiga mornar oftare, det är inte mycket som slår den känslan. Jag har mått bra av den rundan  hela dagen och tänker ge mig ut i morgon bitti igen. Sen ett par år tillbaka när jag började springa regelbundet året runt är hösten verkligen en fantastisk årstid. 
Hoppas ni har en bra helg!


Johnny Bulls

Hej! Längesen jag skrev här...dagarna rullar på och vips så har en månad skenat förbi. Kul ändå att det händer saker och att jag inte har alltför mycket tid till bloggen med jobb, träning och familj. Det vore ju lite tragiskt ;-) 
Hur som helst har jag ett par sköna, lediga dagar mitt i veckan med barnen. Vi behöver det så väl alla tre. Nästa vecka är det dags att gå upp till heltid igen men det känns bra. Barnen har världens bästa mormor som hämtar dem tidigt en dag i veckan så de inte ska bli så drabbade av att jag börjar jobba lite mer. Önskar alla hade den möjligheten, tycker barn generellt går mycket och länge på förskolan. För att komma till rubriken så har jag klickat hem ett par nya boots! Får ett extremt shoppingsug på hösten och vill ut med allt och in med nytt roligt. Det var egentligen en kappa jag letade efter men kunde inte motstå dessa sjukt snygga Johnny Bulls, speciellt inte när jag fick hela 500:- i rabatt 

Sköt om er! Kram