Helg igen!

Idag har jag jobbat och nu sitter jag och väntar på skjuts till stan för att äta middag med goda vänner. Sen blir det förmodligen krogen och en massa vin om jag känner mej själv rätt... ;)
Dock kommer jag att ställa klockan på 7.55 i morron bitti för att kolla på det bästa som går på TV på hela året, Vasaloppet!! Och som om inte det vore nog så sänds även 5 milen på söndag, så jag kommer ha fullt upp ;)
Känns som en ganska perfekt helg egentligen, utekväll med kompisarna och sen ryggläge i soffan för att avnjuta vasaloppet och ostkrokar =)
Kommer naturligtvis även att gå en lång promenad med min kära familj eftersom en dag utan det inte är värt att leva ;)

Tänkte också bjuda på lite bilder sen förra helgen


Atlas beredd med dragselen på (visst ser han mallig ur?)Husse & Atlas


Så här kul är det att springa och busa i snön!!!Snygg Atlas i djupsnöGosehunden :)

Trevlig helg allihopa!!

vårt nya kök

Det var ju ett tag sen nu vi blev färdiga med vårat kök, men efersom jag inte kunnat lägga in bilder förns nu (en ikon på min blogg sida har varit försvunnen...) så kommer här lite bilder på hur det blev. Tidigare var det ett gammalt gult kök med brun plastmatta på golvet och så var det ett fönster där vi nu gjort en altandörr, så småningom kanske det blir en altan också =)

Den gamla, fullt fungerande vedspisen kunde vi ju inte ta bort :)

Är så himla skönt med ett riktigt kök som funkar som man vill, som är praktiskt och enkelt. Nu har vi bara tapeter i matrummet kvar och sen har vi gått igenom alla rum i huset. Sovrummet som vi gjorde först för 2-3 år sedan är jag nu sugen på att göra om ;) Det tar aldig slut när man köpt bostad, det finns saker hela tiden man vill göra och förändra.

/Therese

Helg!

Igår åkte jag och micke till gävle för att äta och gå på bio, vi såg Valkyria med Tom Cruise i huvudrollen. Jag är särskillt förtjust i verklighets baserade draman och gärna med historiska inslag. För er som inte vet så handlade den om andra världskriget och det sista av 15 försök att mörda hitler för att rädda Tyskland mot denna vedervärdiga diktator och massmördare.
Den var bra och jag kan rekomendera den till de som vill se en film med spänning och allvarligt budskap.

Idag har jag jobbat först och sen blev det verkligen en kväll i träningens tecken. Hade tänkt åka skidor, men jag hade helt kassa såna (bakhalt) så det blev bara 20 min innan jag gav upp. Tog ist en löptur innan mörkret föll. Sen har man ju en hund som kräver sitt så vara det bara att ge sig ut i skogen på en promenad, så nu är jag och atlas mycket nöjda :) Jag har tänkt att jag ska vara i mitt livs form detta år jag fyller 28 och siktar på att vara med i tjejmilen i sommar och göra en hyffsad tid, vi får se hur det går med det ;)

Nu ska jag ha en skön helg och slappa eftersom min underbare blivande man har städat huset medans jag jobbat =)

/Therese