Cykelrunda

Idag bestämde jag mig för att ta en sväng på cykeln för att kolla om det är nåt som funkar med magen. Det blev bara en kort sväng på ca 15 km och det var helt underbart att få anstränga sig lite. Få upp flåset en smula och pressa låren. Få bli riktigt svettig, uppleva natur och tanka energi främst mentalt. Jag använde min vanliga cykel då sittställningen på racern blir lite för mycket i nuläget men det gjorde inte ont, kände faktiskt inte av magen alls. Så skönt att veta att jag alltid kan cykla när jag längtar ut. Efter det körde jag lite magrehab, som jag gjort så mycket i många omgångar i flera år. Jag hoppas att det är sista gången nu.
I morgon ska jag jobba och det ska bli roligt. Det kommer säkert bli tufft med tre långa dagar i rad men jag hoppas det går bra.

Precis vad jag behövde

Igår åkte vi ut och tillbringade kvällen tillsammans med några vänner. Middag på altanen, kvällsdopp (dock inte för mig), lekande barn och en fantastisk solnedgång bortom en stilla sjö. Jag behövde verkligen det där. Få komma bort en stund, glömma bort att jag är sjukskriven och försöka ladda mentalt. Barnen tyckte det var jätteroligt att åka båt och bada i sjön, det är verkligen nåt speciellt med vatten och vind. Det ger ro på nåt sätt.

Fin kväll nere på bryggan med de bästa ❤
Hjärtknipande vackert

Sakta framåt

Nu har det gått drygt en vecka sedan operationen och såret läker fint. Det gör inte lika ont längre men naveln är grön/blå och fortfarande lite svullen och öm förstås. Jag tar mig ut på promenader och njuter mycket av dem. Då får jag en stund för mig själv och kan ladda batterierna. Igår lyssnade jag på Gunhild Stordalens sommarprat och blev oerhört tagen och berörd. Lyssna om ni har möjlighet!
Jag undviker fortfarande lyft vilket ställer till det en hel del i vardagen men i takt med att magen känns bättre så smyger sig det normala på och nästa vecka är det jobb så jag måste börja förbereda kroppen på det. Det är viktigare än någonsin att jag har kontroll på magen när jag använder den för att slippa göra om den här operationen igen. Löpningen känns väldigt långt borta men förhoppningsvis kan jag snart börja cykla lite. Dock får nog racern vänta då sittställningen kräver så mycket mer än en vanlig cykel.

Kram