Dåligt bloggat, sommarvärme och småbarnslek

Har varit risig och därför varken orkat eller känt för att skriva nåt. Fick åka hem från jobbet med magsmärtor i onsdags men efter 2 timmars sömn på det så kändes det lite bättre. Idag har jag varit ledig och även om jag fortfarande känner lite magont så ska jag jobba i morgon är det tänkt. Hoppas verkligen att det känns bättre då.
Jag och Thelma tog en tur till Sandviken idag för att hälsa på våra vänner Ella & Alice och vilken sommarvärme dagen bjöd på :-)
Vi fikade, åt, pratade, gick en promenad och barnen busade. De lekte faktiskt med varandra emellanåt och det var så roligt att se. Tack för en som vanligt, supertrevlig dag!

Nu ska jag snart lägga mej och läsa lite innan jag ska titta in i huvudet, tyvärr har jag lite mycket i det just nu och jag är rädd att det har med min onda mage att göra.....inte bra :(

Härligt med sommar igen tycker ThelmaFinns mycket skoj att titta och äta på, löv är en favorit :)

Avloppsplanering

Micke har tillbringat kvällen i vårt hus nya del :) Det börjar bli dags att isolera taket på nedervåningen och då måste det dras avloppsrör och läggas golvspån på övervåningen först, det har alltså Micke grejat med. Efter det är det dock färdiggrejat på övervåningen på ett bra tag, vi ska nämligen göra nedervåningen helt klar innan vi börjar där uppe. Trots det kan jag inte låta bli att kolla på inspirationsbilder på badrum, men det är tur att det dröjer länge för kakel och sånt för jag har fortfarande inte en susning om hur jag vill ha det. Dags att fokusera på nedervåningen som ligger närmast till hands.

Micke lägger golvspån och sätter ut var avloppet ska varaHär blir det ett litet sovrumOch här blir det ett litet badrum. Längst in mot väggen under fönstret är det tänkt att vi ska ha ett badkar. Om jag får bestämma (och det får jag ju ;) så blir det förmodligen ett massagebadkar :-)

Lyx med stort L

Nästa helg, närmare bestämt 9:e oktober firar jag och min älskade make 2 år som gifta och 12 år som par :-) Detta ska naturligtvis firas och det kommer ske i Stockholm på det Japanska spahotellet Yasuragi.
Jag och Micke fick det i 30 års present av mitt "gamla" tjejgäng och deras respektive. Verkligen en kanonpresent då vi själva ännu inte hade planerat in nåt för vår bröllopsdag! Det kommer bli hur mysigt som helst. Både jag och Micke älskar spa och att få komma bort bara vi två och få fira vår 12- åriga kärlek och 2-åriga äktenskap känns så himla fint. Förra året blev ju helt oförglömligt med en fantastisk middag ordnad av min underbara syster, som under tiden tog hand om Thelma som bara var drygt en månad då.

Ser verkligen fram emot en helg med lugn och ro med min älskade <3

 Bilder: Google