VM Falun 2015

I morse åkte jag mot Falun för att uppleva skid VM och se både damer och herrar gör upp om medaljerna i skiathlon. Det var nära på 45000 åskådare på plats och stämningen var magisk. Vi hade plats på läktare och såg bra både när åkarna kom in för varvning, skidbyte och målgång. Helt fantastiskt att få vara på plats när Charlotte Kalla tar sin första individuella VM medalj. Vilken fantastisk lopp hon gjorde och vilken avslutning. Therese Johaug var helt grym, otroligt stark och knep ett mycket välförtjänt guld!
Tyvärr var det ju lite trögare på herrsidan och förargligt att Calle hade stavbekymmer, annars hade han nog blivit riktigt farlig. I morgon är det lag sprint och då ska jag heja här hemifrån soffan och verkligen njuta. Sen jobbar jag och missar både 10km damer och 15km herrar men damernas stafett på torsdag ser jag mycket fram emot!


Herrarna redo för start


Mycket glad och nöjd med dagen i Falun, men här är det dags att bege sig hemåt igen.

Dag 7

En vecka har gått sen skadan och mornarna är värst när jag legat stilla hela natten. Då värker foten och är extra stel. Jobbade igår och var lite orolig hur det skulle gå men ju längre dagen gick desto bättre kändes det. Helt klart gillar foten att gå omkring. Tror en långpromenad i lagom tempo skulle vara perfekt meeen jag har ju en liten sjukling här hemma att ta hand om så det blir svårt att ta sig i väg tyvärr. Min kropp skriker efter att andas frisk luft, få solens strålar i ansiktet och röra på sig.
Stack i väg till gymmet en sväng efter jobbet igår för att testa om foten gillar cykling och vet ni, den älskar det! Jag kände ingenting i foten när jag cyklade oavsett pedalens placering! Nu har jag iaf konditionsträning som funkar och det känns skönt även om cykling inomhus kan vara nåt av det tråkigaste som finns... jag är orolig för min halvmara om snart bara 2 månader, vågar inte tro på att jag står där på startlinjen 2 Maj men än finns det hopp.
 
 
 
 
 

Sjukstuga

Inte så himla inspirerande att läsa om jämmer och elände så det hoppar jag över ;-)
Foten går framåt (fniss) och jag har börjat stretcha den och köra lite rörlighetsövningar varje dag. I morgon ska jag testa cykla få se vad foten tycker om det, måste få upp lite puls innan jag bryter ihop!
Jag har varit hemma i en vecka snart men i morgon ska jag äntligen jobba igen. Wilson har tyvärr gått och blivit riktigt sjuk med hög feber, hosta och är allmänt risig. Han har mest sovit idag men hans i vanliga fall väldigt stora behov av närhet är om möjligt ännu större.Tur han har sin syster när mamma måste göra annat ♡