Så här är det

Det var inte igår precis som jag skrev nåt här... Jag har inget att skriva, eller egentligen har jag det men jag har ingen lust. Jag har inte lust med så himla mycket just nu ska ni veta. Efter en helvetes natt med ett fåtal timmars sömn har jag iaf varit i väg och klippt mej idag, det var inte en dag för tidigt ;) Frächa toppar igen, känns skönt! Annars konstaterade jag idag att jag inte sovit en hel natt på över 10 veckor, jag är konstant trött, har halsbränna från helvetet och ryggen börjar göra ordentligt ont :( Humöret är inte alltid på topp och jag frusteras över att jag inte klarar av att motionera så mycket.
Efter att ha läst i min graviddagbok så märkte jag att jag inte mådde så himla bra sist i den här tiden heller. Då jobbade jag dock bara tills jag var i v32 och nu ska jag härda ut tills jag är i v38....kan bli spännande det.
Jaha, det var dagens gnäll. Hoppas det känns bättre i morgon :-)

Ps. Förutom att vi får ett till barn om 3 månader så har jag flera saker jag verkligen glädjs över också och väntar på med spänning, men det tar vi en annan gång ;)

Kram på er!

Dagens lunch

på 5 min. Idag blev min lunch ett hastverk av det lilla som fanns hemma (storhandling ikväll väntar). Fräste ihop wokgrönsaker, jasminris och räkor. Kryddade med curry och åt sedan med lite soya. Gott, enkelt och snabblagat :)
Maten ligger strax i magen och efter det ska jag lägga mej en stund och vila om Thelma behagar sova en stund till ute i vagnen.
Har iaf klarat av en promenad på fm med Thelma i pulkan och hälsat på Micke på jobbet. Tror dock det passar bättre att ta med Thelma på promenad på em då hon idag blev så trött på slutet av promenaden att hon somnade i pulkan :)Tankar om livet

Jag har inte ens varit hemma en timme men den stunden på kvällen är det alltid full fart. En glad och sprallig tjej möter mej vid dörren....mest intresserad av vad jag har i min väska och i påsen :) Sen kramas vi, pussas, Thelma visar mej olika leksaker, fnissar och gnäller lite för hon börjar bli trött. Kort där efter är det dags för pyjamasen och vällingen, den avnjuts i min famn tillsammans med hennes dinglis som just denna kväll är lejonet (hon har fyra). När vi slutligen borstat tänderna och jag tar upp henne i min famn borrar hon in sitt lilla huvud mot min hals och låter så där som hon gör när hon gosar.
Jag ber om en god natt puss, säger att jag älskar henne och önskar henne god natt.
En liten stund sitter jag utanför hennes rum men konstaterar snabbt att det inte hörs ett knyst. Efter en dag hos mormor och morfar där hon träffat två andra barn, har gjort att hon somnar så där gott, lagom trött för att inte bli ledsen.
Nu sitter jag här ensam med en kopp te och tänker på mitt liv. Ett liv jag inte skulle vilja ändra för nåt i världen. Det är inte perfekt, jag är trött, sliten men så förbannat lycklig!
Jag känner för varje dag som går att vi kommer ett steg närmare den dagen då mitt liv om möjligt kommer kännas mer fulländat. Dagen då vi får möta Thelmas syskon. Jag är så glad att jag får ge henne någon att växa upp tillsammans med och dela barns frågor. En vän att luta sig mot och ge en hjälpande hand, ställa upp för på barns vis och älska som bara syskon kan <3

Finaste <3