Strålande humör

Idag vaknade jag pigg, utvilad och på ett strålande humör, varför?

1. Solen sken
2. Wilson sov hela natten i egen säng och ammades bara 3 gånger (hoppas bara det håller i sig) 
3. Hela familjen sov till 7.45
4. Jag har fått tillbaka en massa energi
5. Jag har inte lika ont längre och är betydligt mer rörlig
6. Jag vaknade upp bredvid världens bästa man

solen

Idag är det riktigt vackert vårväder ute. Termometern visar 15 grader och jag ser fram emot en promenad på eftermiddagen. Tog mej ut en sväng i går också mellan regnskurarna, det blev inte långt och det gick inte fort och trots det kändes det i magen. Skynda långsamt får det bli nu. Det är iaf skönt att röra lite på sig och idag ska hela familjen ta en sväng så jag får testa vagnen med två barn i :)
Längtar så tills det blir dags att plocka fram utemöblerna, lunch på altanen och så småningom ett dopp i poolen. Underbart att ha hela sommaren fram för sig!

Nu har den kommit

Pratar om min nya vagn, syskonvagen från Mountain Buggy. Micke har precis satt ihop den och jag tror jag älskar den redan, fast jag inte ens provkört den utomhus :) Den är bara några fjuttiga centimeter bredare än singelvagnen, det här kommer bli hur bra som helst det!
Ena sekunden spöregnar det och så kommer det en åskknall, och andra stunden skiner solen så härligt??? Jag har ingen lust att rulla ut nya, fina vagnen och riskera att hamna mitt i en regnskur men jag vill så gärna ta en liten sväng. Väntar och ser om vädret stabiliserar sig.