Ett år har gått

men det känns fortfarande så ofattbart. För mej har det inte handlat om än så länge att det känns bättre med tiden utan att jag lärt mej att leva med nåt som fortfarande gör lika ont som för ett år sedan. Hålet i mitt hjärta kommer för alltid att finnas där och saknaden kommer förbli lika stor.
Det händer då och då att jag plötsligt stannar upp och ryser till, då jag är helt säker på att jag hörde Atlas där nere i hallen och ibland när jag och Thelma leker på gården ser jag honom skymta förbi. Jag kan känna hans lukt och hans päls under mina fingrar, jag hör hans tassar mot golvet.
Jag vet att han är med mej, jag kan känna det.
Jag begär inte att någon som aldrig älskat ett djur på det här sättet någonsin ska förstå, men respektera att en del gör det. Jag är glad att jag har haft förmågan att göra det, för det ger så otroligt mycket samtidigt som det är fruktansvärt när man mister sin vän.
 

Jag älskar dig mer än någon nånsin kommer att förstå, min ängel <3

Mysig eftermiddag

Syster kom förbi en sväng på eftermiddagen och umgicks med oss. Vi fikade på en kladdkaka jag slängde ihop, lekte ute i en sandhög och hade det allmänt mysigt.
När min syster flyttade långt härifrån så blev hon lite orolig att Thelma skulle glömma bort henne, det har hon inte gjort kan jag säga. Hon älskar Linda och få personer kan få henne att skratta som hon. Jag är glad att hon har en moster som tycker så mycket om henne och finns i hennes liv, jag tror dom två kommer ha mycket glädje av varandra genom livet :)
målning

Nu har vi äntligen börjat sätta upp lister och grundmåla dessa. Tidigare har vi köpt färdigmålade lister med finishen blir ju mycket snyggare om man målar själv med bra färg. Eftersom vi ännu inte kommit till skott med garderoberna så kan vi inte sätta list överallt men Micke har börjat iaf och det känns bra. Jag älskar det här huset mer och mer för varje dag och sakta men säkert växer vårt drömhus fram. Här vill jag bo resten av mitt liv!

Älskar öppna, stora ytor och ljus! Vitt ska det vara och mycket ljusinsläpp. Det har hänt en hel del på den fronten sen vi flyttade in i det här lilla, mörka huset :)
Den här fina ektröskeln har en granne till oss gjort. Med lite linoljefärg blev det exakt samma färg som det nya golvet vi lagt in. Är sjukt nöjd med resultatet med tanke på att en sån här pass bred planka inte gick att få tag i ute i bygghandeln :)