Hemma igen

Var väl lite väl optimistisk när jag trodde att jag skulle hinna besiktiga bilen med ett gäng bilar före oss samt att det stod en lapp att det kunde bli extra lång väntetid pga av sjukdom, så bilen har fortfarande körförbud...
Hade iaf en mycket trevlig lunch på Waynes med Johanna, gick även en sväng på stan och kikade lite. Jag köpte hårfärg och en väska. Jag brukar alltid färga utväxten när jag är hos frissan men nu fick jag för mej att jag ska färga håret själv och göra det lite mörkare för att slippa jätte kanten när det växer ut. Var jätte längesen jag gjorde det men det kan ju inte bli värre än att det blir skitfult... ;O)
Lillhjärta hade gått upp fint den här gången och väger nu över 6kg som jag hoppades, skönt!

Snart kommer Micke hem och då ska jag och Atlas gå en promenad bara vi två, det ska bli mysigt för det var verkligen inte igår. Ska passa på att träna lite vardagslydnad då också när man inte har vagn och sånt med sig, då blir det mest att man bara går på.
Skippar träningen ikväll eftersom jag varit borta hela dagen, men ska kompensera det med antigen löpning eller annan träning hemma i veckan.

Väska från LindexLjus guldkopparblond

En helt vanlig måndag

Idag ska jag och Lillhjärta till BVC och jag håller tummarna att lillskruttan nu äntligen har kommit upp över 6 kg på sin 6 månaders dag! Det är ju i och för sig den 28:e idag men det måste ju bli hennes månadsdag iaf eftersom det är den sista :)
Efter det ska vi träffa Johanna för en lunch tillsammans, ska bli jätte trevligt! Ska även åka med bilen på efterkontroll nu när Micke fixat mina bromsar, har ju haft körbörbud igen nu i en vecka...

Hoppas ni andra också får en fin dag!
Dagens planer

Lillhjärta sover numer hela nätter istället för att vakna en gång vid 4-5, så skönt! Antar att det är gröten hon får på kvällen och att hon äter lite lunch som gör att hon klarar sig hela natten. Känns bra att det löst sig själv den här med att sova hela nätter. Har ju hört många som måste bestämma att barnen inte ska få äta nå mer på nätterna och får vagga dem i flera timmar för att få dem att somna om utan ammning.
Efter 6 månaders ålder ska de rent näringsmässigt kunna stå sig en hel natt, men man förstår ju att många barn vaknar och vill äta på natten bara för att de är vana att göra det.

Hur som helst så ska Micke strax ta barn och hund och bege sig ut på promenad och jag ska ducha och fixa lite här hemma under tiden. I eftermiddag ska jag och Thelma åka till Sandviken för att fika med mina gamla kollergor, ska bli trevligt!
Har inga speciella planer för kvällen, kommer väl hem så pass sent att det bara är att natta lillhjärta och sen får vi se.
Jag och Micke har börjat titta på Johan Falk filmerna, var ju ett tag sedan jag såg dem nu så jag kan se dem igen. Jag älskar Joel Kinnaman, hur grym är inte han i dom filmerna? Det är han som lyfter alltihopa :) Man märker tydligt i de två filmer han inte är med så mycket att de inte alls är lika bra.


Hoppas ni alla får en skön lördag, klimatet är ju iaf betydligt trevligare än -30 ;) även om det är lite mulet och trist.


En härlig vårbild att drömma sig bort till....