Jobbigt avsked

Nu ska jag snart lägga mej är så himla trött och i morgon blir det till att gå upp i skaplig tid och bege sig till Götet. Vi sover hos mina föräldrar i natt för att vinna lite tid i morgon. Jag längtar redan efter Lillhjärta......första gången ska hon sova borta själv och vi kommer inte att ses förrän på lördag eftermiddag efter i morgon bitti när vi säger hej då :(
Usch, det känns inge vidare att vara utan henne så länge men det går ju liksom bara inte att ta med henne och nångång måste vara den första. Jag vet ju iaf att hon kommer ha det kanon med mormor och morfar, hon älskar att vara hos dom och dom vill så gärna vara barnvakt.
Sen fick jag ett mycket oväntat samtal idag men det måste jag berätta om en annan gång för det har jag inte tid med nu.

Go natt på er!

Hårdrock när det är som allra bäst!

I morgon drar jag ner till Göteborg på Iron Maiden, kan kanppt fatta att den här dagen äntligen har kommit! Som jag har längtat :-)
Jag, Micke och en kompis till honom bilar ner och sen möter vi upp min syster i Götet (hon kommer med tåg nerifrån landet). Vi ska även möta upp våra vänner Emma och Tobbe som bor i Lund och tillsammans ska vi träffa Lina och hennes lilla bebis som bara är knappt 2 veckor gammal. Det ska bli så himla kul och jag är sjukt taggad för det bästa livebandet i världen, fattar ni hur Ullevi kommer att koka? Jag gör det för jag har varit på Maiden där förr och det är en sjuk upplevelse, adrenaliiiiin!!! :)Det här får väl ändå hamna i kategorin vardagslyx :-) Inte varje dag man är på konsert

Tröttmössa

Nu ska jag strax dyka ner i sängen efter en fullspäckad men mycket bra dag. Tog med mej Thelma och åkte till stan på förmiddagen och shoppade lite. Efter det åkte vi till Ella och Alice för sillunch på deras altan, gött! Barnen badade och hade skoj och vi passade på att lata oss i solen med jordgubbar och grädde när smågrusen sov middagslur :)
Efter att vi lagt Lillhjärta för natten vid så gjorde jag och Micke ett litet ryck och målade ena sidan av huset, så nu är det bara en sida kvar att måla för i år, det är solsidan så den får vi ta nån förmiddag eller mulen dag. Nästa år är tanken att vi ska måla HELA huset men i år blir det bara utbyggnaden 3 ggr...det räcker kan jag säga. Himla bra blir det iaf och en fin röd färg (dalaröd).

Go natt!