Helg i Orsa och mer bröllopstjat

Denna helg har jag varit i Orsa på firmafest. Vi bodde en natt i stuga på en camping i Orsa och dagen efter besökte vi Orsa björnpark. Vi hade jätte trevligt med grillning och kubb på kvällen och möte med björn, varg, sibiriska tigrar, räv, berguv och isbjörnar på söndagen. Det var kul att få se dessa djur på så nära håll, jag blev mest fascinerad av tigrarna, vilka otroliga bjässar till katter =) Det fanns även lo och djärv men dom såg vi aldrig. Lite synd att missa djärven men o har jag sett så många gånger på nära håll i det vilda så det gjorde inte så mycket.
Innan vi åkte upp till Orsa på lördagen så var jag och shoppade lite i Falun med mor och syster. Tanken var att jag skulle hitta underkläder till bröllopet och så hade jag sett att det fanns en bra underklädesbutik i Falun. Det var kanonbra service där och trevlig personal, jag hittade vad jag sökte men till en kostnad på 2500:-(!!!) Svider ordentligt i plånboken, men eftersom allt annat jag handlat till bröllopet inte varit billigt, så varför skulle jag då hitta billiga underkläder...? ;)
Det var verkligen kanonfint och jag tror att jag kommer ha mycket användning av det sen också för det satt som ett smäck =)
Jag har också fått mail om att min vigselring är färdig och förmodligen kommer den i veckan, kul!
Det är bara 6 veckor kvar nu så det börjar bli lite stressigt trots att jag har koll på det mesta...tror jag iaf :)Görel och Elise har korkat uppFixar med matenBjörn med grisklövEn av tigrarnaElise, Kaisa och MickeIsbjörn
'
Våra respektive fick också följa med. Anderas och MickeLundgrens gänget!Wedding undies

Helgen

Denna helg inleddes med mys hemma i soffan med godis, nötter, melon, bubbel och film. Jag och Micke håller på och testar olika bubbel till bröllopet därav bubbel en vanlig fredag kväll, just nu leder Jacobs creek.

 

Snart kommer mitt ena jobb (Elgiganten) att börja ha öppet till 20 ist för 19, detta betyder att jag tidigast kommer vara hemma 21 på kvällarna när jag varit där och jobbat....vilket i sin tur betyder: INGET LIV!
Usch vad trött jag är på att komma hem sent på kvällarna och inte hinna mer än att duscha och lägga sig eftersom man alltid ska upp 6 dagen efter :(
Hinner inte precis göra nåt på förmiddagarna heller eftersom jag börjar 9.30 och har 30 min restid....morr!

Tycker ni att jag klagar? Jo, det gör jag väl, borde vara glad att jag har jobb, men det ÄR jobbigt ibland och då måste man få gnälla av sig lite ;)

Igår var vi till Mickes syster med familj och firade Ludvig som fyllde 4 år. Tänk vilken energi ungar har, man blir helt trött i huvudet. Idag skulle hans kompisar komma och leka och äta tårta, kanske tur att man inte skulle dit idag ;)

Idag blir en mycket lugn dag med lite pyssel hemma, städ och tvätt bla. Ska även vara ute en del eftersom vädret är bra.

Hoppas ni andra haft en härlig helg!

I morron är jag ledig

och jag bara måste åka och shoppa lite...fast jag egentligen inte har nå pengar. Fattar inte varför det finns så himla massa fina grejer just nu för?!
Har annars kollat lite grann på VM, är ju så jäkla kul! Jag hade ju en liten dröm en gång i tiden om att bli sprinter men det sket sig, klara man inte att tävla så är det liksom kört :(
100m hade varit min gren :)
Micke håller på att renovera en växellåda åt en kompis och är i garaget hela kvällar. Jag känner mej lite små ensam men har i alla fall masat mej i väg på en powerwalk, skönt att klockan snart är 21, så kanske det inte dröjer allt för länge till innan min prins kommer hem :) Tänk att vi ska gifta oss om 1 1/2 månad, känns skumt men underbart. Jag är inte ett dugg nervös än men emellanåt kommer paniken över mej då jag inser att september förmodligen kommer att rusa i väg och att jag har en hel del kvar att fixa med....

Finns det ingen som kan köpa mej en häst? Jag har blivit så himla sugen på häst, men inser att jag inte riktigt har varken tid eller pengar :(  Här bakom i skogen finns det världens mest perfekta ridvägar, stigar och småvägar i oändligheten kors och tvärs. Man behöver inte rida nå landsväg om man inte vill utan bara skrutta runt i skogen, MYYYS!

Nu är det dags för soffan i väntan på sällskap så småningom (gud vad sällskapssjuk jag är....förmodligen bara för att jag är så jävla själv och inte har nåt val ;) Annars kan det ju vara väldigt skönt att vara själv ibland.