Sliten idag

Hade en super trevlig kväll igår med bästa tjejmiddagsgänget och våra respektive. Jättegod middag hade vi alla knåpat ihop och många skratt blev det. Jag orkade inte längre än till 01.00 och med tanke på att klockan skulle ställas tillbaka så befarade jag att Thelma skulle vakna en timme tidigare så var det lika bra att bege sig hem då. Det blev knappa 4 timmars sömn i natt och jag har känt mej som om jag drack rätt rejält igår, så var det självfallet inte men jag har haft huvudvärk, illamående och extrem trötthet så en riktigt slappardag hemma hos mina föräldrar var precis vad jag behövde :)

Nu har vi kämpat med att hålla Thelma vaken till 18.30 för att hon inte ska vakna en timme tidigare i morgon också, vi får väl se hur det blir... strax väntar pizza för mej och Micke och kanske kollar vi på Beckfilmen Hämdens pris trots att vi sett det minst en miljon gånger ;)Tårar

Thelma har varit lite gnällig idag och gärna velat ha sin dinglis hängandes på axeln mest hela tiden. För ett tag sedan när hon var i hallen så ropade jag på henne och viftade med hennes dinglis och då när hon skulle skynda sig och försöka springa så föll hon och landade rakt på näsan. Oj vad ont det måste ha gjort för hon kramade länge min axel och snyftade lilla hjärtat <3 Det gör så ont när hon blir så där ledsen att jag gråter jag med och sen när jag såg att hon hade världens märke över hela näsan och förmodligen blir den ganska grön och blå började jag gråta ännu mer. Det kändes ju liksom som mitt fel på nå vis som ropade och sa att hon skulle skynda sig... :(
När hon sen tittade upp från axeln och log mot mej med små tårar i ögonen så gjorde jag lite välling till henne till mellis och nu sover hon gott, nerbäddad i vagen.
Finns inget värre än när de små gör illa sig och det kommer hända så många gånger och aldrig vänjer man väl sig?

Fredagsmiddag

Fredag brukar betyda mys med lilla familjen men ikväll är Micke hos en kompis och ibland när jag är själv så bara orkar jag inte göra nån mat. Ikväll består istället middagen av två äggmackor, väldigt gott men inte så bra egentligen. Jag älskar mackor lite för mycket och skulle lätt kunna leva på enbart såna men det blir ju inte så bra... ;) Efter det ska jag nog parkera mej i soffan och äta nötter och glo på tv :)
I morgon laddar jag för middag med mitt tjejmiddagsgäng men denna gången ska karlarna få vara med. Jag har en del att förbereda (jag och Micke fixar fördrink & tilltugg och kaffe & kaka). Det ska blir jätteroligt!

Hoppas ni alla får en trevlg kväll!!