2100

Fick mail igår med info om kortvasan. Kände direkt hur det pirrade till i mage när jag såg mitt startnummer. Ska bli så himla roligt att få åka mitt första skidlopp och etapp 1 i min tjejklassiker. 2100 som startnummer känns som ett turnummer, eller hur? Det betyder också att jag och Elise kommer stå i startled 2 vilket är superbra, vi kommer ha kanonspår. Inte utan att jag längtar lite till vintern så jag får ge mej ut i spåren :) Fast först kanske det ska få bli sommar....Men en vinter med riktigt mycket snö och kallt det önskar jag mej nu!

Pösig tjockis.....

...det är jag det :) Men jag är glad ändå för jag har nu gått ner 18 kg, kul för mej!!! Skinnet hänger inte med och inget annat heller, löst och slapp är det men den enda som kan göra nåt åt det är jag och det ska jag också :) Glad och possitiv, det är jag idag det!
 
Nu ska jag och syster ta med oss lillkillen på en utflykt med promenad, lunch och vacker natur.
 
Önskar er en fin dag!

Fredag!

Härligt med fredag igen! Solen skiner och vi närmar oss helgen. Även om jag är mammaledig så är det som vanligt extra mysigt med helg eftersom det betyder familjetid. Micke är ledig och jag tror att vi åker och hittar på nåt hela familjen i morgon om väder och snuva tillåter.
I postlådan igår låg mina nya svarta Cheep Monday jeans och en Geggamojamössa till Wilson, det kommer bli kanon till höst/vinter.