Fullspäckad helg

Hinner inte riktigt med att skriva här märker jag. Den här helgen har vi knappt varit hemma nåt. Bara hem en sväng och åkt igen. Stockholm i fredags, firande av min mamma i lördags, firande av Thelmas kusin i söndags. Idag är det iaf som vanligt igen och jag och barnen har en (lugn) hemmadag med vardagsbestyr och lek. Nu väntar vi bara på att Micke ska komma hem från jobbet så familjen blir komplett :)
Tog en promenad i förmiddags och det är liksom alltid bäst att få det gjort på morgonen, för annars är det så lätt att man blir lite lat när eftermiddagen/kvällen kommer. Dock gillar jag att löpträna på kvällar när jag laddat med kalorier hela dagen, jag tycker det går bäst då.
När tränar ni helst om ni har möjlighet att välja?

Nu har jag precis kollat klart på Eurovision, orkade inte se hela i lördags. Jag får rysningar varje gång jag ser Loreen framföra Euphoria, hon är så jäkla duktig den tjejen och jag är så glad att hon fick vinna! För första gången någonsin vann rätt låt :) 
Kram på er!

Killer of giants

If none of us believe in war
Then can you tell me what the weapon's for
Listen to me everyone
If the button is pushed
There´ll be nowhere to run


Jag och syster var ju och såg Ozzy Osbourne på Stadion igår och låten ovan är en av mina favoriter. Den spelades precis som en annan stor favorit, "Shot in the dark". Det var en superfin kväll med sol och värme och ett minne för livet såklart. Det var lite knaggligt här och där och inte helt rena toner men vad gör väl det? Han sjunger åtminstånde, det är mer än vad vissa andra artister gör live. Det är nog därför jag älskar hårdrocken så mycket, det är ärligt, på riktigt, och går aldrig ur tiden. Jag är ganska övertygad om att det var sista gången jag fick se min älskade Ozzy, och jag är väldigt glad över att jag tog chansen trots knappt 5 veckor gammal bebis. Micke och Wilson roade sig på vårt rum i stan där vi övernattade och det hade gått hur bra som helst. Det underlättar verkligen att man har en snäll man som åker med för att sitta på ett rum en hel kväll när jag ska roa mej. Tjänster och gentjänster :)

Ikväll är det istället hans tur att bege sig i väg och då sitter jag hemma i soffan och tar hand om barnen. Jag kommer nog somna ganska tidigt och innan dess blir det en god sallad vid tv:n.

En väldigt ung Ozzy

  www.google.com

4430

Jag och Thelma festar till det med fläskytterfilé till lunch, inte så avancerat egentligen eftersom det var rester sen vi grillade igår men ändå :)

När jag är till bvc för att väga och mäta brukar alltid Micke få gissa vikten, likaså igår. Han svarade: Tjaa, 4430?! Jag blev helt tyst i luren för han gissade rätt, exakt på grammet..... av alla siffror, hur är det möjligt?

Om en halvtimme eller nåt är det dags för Thelmas vila och jag hoppas verkligen att även jag kan få slumra till en stund, dock tvivlar jag då Wilson sovit nästan hela förmiddagen....vilket han sällan gör men vi får se hur det blir. Det är lite jobbigt innan de får rutiner med mat och sömn, man har liksom ingen koll alls. Rätt som det är en dag så ser det helt annorlunda ut. Thelma var otroligt rutinfast och eftersom jag älskar rutiner så var det perfekt.

Hoppas ni alla får en fin dag i solen!