Födelsedag

I lördags var det min tur att fylla år, jag älskar att fylla år! Ett bra tillfälle att bjuda hem familj och vänner och öppna paket :)
Vi åt middag här på lördgaskvällen med tårta till efterrätt, mycket trevligt. Fick många fina presenter, här är en del av demEn brödrost i härlig röd färgMine glas i olika färger från Kosta BodaTvå skivorT-shirtEtt plagg som inte riktigt var tänkt till mej :)

Idag hade vi besök av familjen Lindqvist/Een, de kom med presenter till både mej och Atlas. Atlas fick en påse med olika ben och godisar och jag fick presentkort på hm, chokladpraliner och en lite tavla med en klänypa man kan sätta lappar på. Inledde dagen med en skön promenad och sen åt vi lunch. Innan fikat var vi ute och lekte lite på gården. Salsa fick vara kopplad eftersom hon är lite rymningsbenägen och att hon älskar att springa fort fort...Atlas gör då sitt bästa för att hänga på och jag ville inte riskera att han skulle vi halt i morron.Bus på gräsmattanAtlas uppvaktar SalsaRetas med henne och vill leka trots att hon är koppladSer ut som Atlas är spetsad av en pinne men den har bara fastnat i pälsenJohanna, jag och Joline

Tack för en super trevlig dag i solen!!

Ozzybiljetter och kakbak

Syrran är medlem på en sajt där man kan förboka biljetter till konserter. Hon jobbar idag men tog med sin laptop i lastbilen för att kunna boka när de släpptes i morse kl 10. Dock befann hon sig på E4 just då (inte så lämpligt ställe att surfa samtidigt), så det fick bli jag som fixade biljetterna med hennes hjälp med användarnamn och lösen via telefon och hennes internet dosa, teknikens under ;)
Hur som helst är nu 4 biljetter bokade och nu återstår bara att hålla tummarna att jag kommer kunna gå.
Har iaf firat detta med att bakat kakor till Ozzys underbara stämma som välde ut ur högtalarna =)Mina kakorChokladkakorKanelsnitt

Atlas var nog den enda som blev lycklig när jag öppnade dörren i morse ;)Kan vi inte leka en stund innan vi går in? Jag hämtar min grej!Igår när Micke och Atlas var ute i skogen så mötte de våran granne med hundar (hon som en gång förut anklagade mej för att aldrig ha Atlas lös?!?!) Vid det tillfället gick Atlas i stort sätt lös jämt endast med undantag om vi mötte nån eller om det fanns risk att han skulle sticka efter vilt eller dyl. Nu för tiden går han inte lös riktigt lika ofta och det har med hans dåliga leder att göra, men självklart blir det att man släpper honom på nästan varje promenad beroende på vart man går nånstans. I alla fall så var Micke så himla nöjd att hon fick se att Atlas minsann får gå lös och att han dessutom gick så fint med husse och struntade i hennes skällande små hundar.

Kram på er!

Jag dööööööööööör

Ibland är ju bara livet för jävla orättvist. Jag har precis fått veta att min stora idol kommer till Sverige.... kul tänker ni, men han tänker komma hit den 7 september :( Jag har beräknad förlossning 13 sept. Hur i hela helvete kan man ha sån otur?
Missförstå mej rätt, jag är jätte glad att vi ska få barn och jag längtar dit, men måste Ozzy komma till Sverige precis då? Jag hade väl kunnat få både och?!
Om någon har nå bra tips på hur man får en bebis att stanna i magen längre än beräkand förlossning alt komma 1 månad för tidigt tas de tacksamt emot ;)

Idag är en tung dag... :(