Midsommarfirande och hemmamys

På midsommarafton hade vi Anders & Erika och Jonas & Veronica med barn här. Vi grillade och drack gott. På natten åkte Micke och Jonas till Koversta och den årliga logdansen. Kändes lite konstigt att inte åka dit eftersom jag varit där varje år på midsommar i 15 år, men jag dansar aldrig nykter ;) Var ganska skönt att gå och lägga sig när de andra åkte faktiskt.
På midsommardagen var jag och Micke hemma hela dagen och grejade. Jag inredde lite i sovrummet och Micke höll på med altanen. Det var väldigt blåsigt och kyliga vindar till en början men sen gick det bra att ligga på och sola. Blev en väldigt slapp dag, men jag behövde det. Det är mycket hela tiden och kroppen säger ifrån nu, jag klarar inte att hålla samma tempo som vanligt. Idag är vädret soligt och fint, så det blir ännu en härlig dag utomhus.
Nu är det bara 3 veckor kvar att jobba, ska bli så himla skönt att få ledigt sen.

Här är lite bilder på vårt sovrum före rust, dock hade vi börjat lite med att måla listerna vita:Sovrumm efter:Minnesdag 25:e Juni

I morgon är det midsommarafton men även en dag som kommer kännas lite extra. Det är ett år sedan Kaktus lämnade oss. Jag minns det som igår och jag tänker fortfarande på det ofta.
Jag kommer aldrig att glömma den dagen och jag är så ledsen att det hände. Tack och lov har jag lyckats sluta älta det som hände om och om igen men jag kommer aldrig att sluta fråga mej varför. Jag hoppas han har det bra där han är och nångång kommer hans storebror och beskyddare Atlas att göra honom sällskap igen.
Sänder en tanke och kramar till Johanna och Andreas som miste sin älskade Kaktus aldelens för tidigtHär är Kaktus tillsammans med Salsa vintern-08


I morgon är det även ett år sedan världen förlorade Michael. Jag hoppas han äntligen fått frid och den respekt han förtjänar.
Du är och kommer alltid förbli den största och för evigt i mitt hjärta!!

Poolpremiär

Nä, jag har inte haft min än...jag kräver nämligen mer än de 18 grader som var när Micke hoppade i i lördags, han badade igår också och nu har temperaturen stigit till 21. Vi har ju verkligen kanon väder här med sol och värme hela dagarna, hoppas hoppas det håller i sig över helgen och att vi får en fin midsommar!

Atlas tycker det är lite jobbigt när nåt eller någon är i vattnet och inte han, men det gick hyffsat. Han vankar av och an vid poolkanten och gnäller lite, men han försöker inte hoppa i iaf :) Det som återstår nu är trall runt poolen och jag hoppas det blir färdigt inom kort, Micke har börjat gjuta plintar iaf.
Sovrummet är nu klart men ni får se bilder på det en annan dag, måste ställa iordning lite först. Jag är nöjd med resultatet, den gråa färgen på väggarna blev lite mörkare än jag först tänkt mej men det blev bra ändå...när jag äntligen hittade en grå som inte såg "blå" ut på väggen.

Idag ska jag och min kära syster ha en hel dag tillsammans. Vi ska shoppa, käka och gå på bio =)

Önskar er alla en trevlig midsommar!!!