Bubbel, babbel och bröllop

Har precis vinkat av bästa syster som rullat mitt hår inför morgondagen som innebär bröllop för min del. En nära vän till mej ska gifta sig och jag tänkte jag skulle göra mej till och rulla håret på spolar och fixade naglarna gjorde jag ju igår.
En hel del babbel blev det också innan min hårt arbetande syster behövde gå hem för att sova, hennes dagar börjar nämligen i svinottan (som min fd löpcoach så fint kallar det när klockan är före 5).
Min kompis som jag ska se säga "ja" till sin blivande man i morgon är en av mina äldsta vänner och jag har känt henne sen jag var i 5-6 åldern. Vi har följts åt hela skoltiden och gått i samma klass från lekis till 3:an i gymnastiet med undagtag för åk 1 i gymnastiet då vi gick i paralellklass. Vi hänger inte lika mycket nu som vi gjort en gång i tiden men träffas ändå ofta då vi bor på samma ort och även är kollegor. Självklart för ett bröllop tankarna till sitt eget, och i höst är det 5 år sedan jag och Micke hade vår livs bästa dag så långt. Jag är så glad att vi gjort det där med gifteri, det var så himla roligt!!!
Ser fram emot morgondagen med stor spänning och det ska bli jätteroligt att få närvara.
 
 
Kram på er!
 

En eftermiddag i stan

Spenderade eftermiddagen i stan för att göra naglarna lite festfina och uträtta lite ärenden. Passade även på att träffa en god vän för lite kik i affärer och en matbit innan vi skiljdes åt igen.
En ny träningströja fick följa med hem liksom lite annat smått och gott. Väl hemma efter mina magövningar blev det kvällsmål med extra mycket nötter. Jag brukar styra lite med nötter efter hur hungrig jag är :-)
 
 
Tunn, långärmad tröja från Stadiums lågprismärke SOC. Visst är det en härlig färg?!
 
 
Kvarg, blåbär, kokos, mandel och hasselnötter
 

Badrumsinspiration

I takt med att snickarna grejar på övervåningen letar jag febrilt efter inspiration till blivande badrummet. Har en plan för golv och tak med rutigt golv och väggar som kommer innehålla både kakel och panel. Jag vill blanda gammalt med nytt där inne och har hittat blandare som jag tror Micke också kan gå med på...han skulle nämligen aldrig ha blandare med två vred, en för varmt och en för kallt. Jag tycker det är charmigt och jättefint men håller med honom om hur opraktiskt det är. Skulle passa bäst med ett badkar med lejontassar och det är jättefint men för att vara ärlig har jag tröttnat lite på såna, då så många har det. Får se hur det blir med det. Handfatet med hemnesskåp under från IKEA har varit givet länge, dock byter jag ut knopparna till några i porslin eller kromfärgade.
 
 
 
 
 
Badkarsblandare
Tvättställsblandare
 
 
Lamporna och linoljefärgen till den tänkta panelen är lite dyr från Gyllenhaks byggnadsvård men nåt åt det hållet vore fint!
 
Sen känner jag ju mej själv och vet att jag hinner ändra mej drastiskt än, för sån är jag ;-)