Dörren mellan de bästa av världar

Det är samma känsla varje gång. När jag står färdig i hallen för en löprunda och just i det ögonblick jag öppnar dörren och kliver in i en annan värld. Jag lämnar glädje, skratt, tårar, lek, bråk och stoj bakom mig för att ägna en stund åt bara mig och min kropp. Precis så känns det. Den stunden som bara är för mej, att andas, göra av med energi samtidigt som jag tankas med ny. Låta kroppen jobba när huvudet får reflektera fritt och tänka tankar bara för mig. En stund i den världen betyder så mycket, kan inte vara utan den. Idag kändes den extra stark. Underbart höstväder, varmt men syrerikt. Stigen under fötterna och lugnet jag känner på direkten. Långsamma, djupa andetag och kroppen som tar mig framåt. Jag hade vackra låtar i lurarna och tänkte många bra och positiva tankar. Ca 13km blev det och jag njöt verkligen av varje steg, inte alltid det är så men just idag och den känslan, den är grym och obeskrivlig.
Väl hemma igen tog jag ett djupt andetag och öppnade sen dörren och klev in i den värld jag lämnat en dryg timme tidigare. De två bästa världarna som jag älskar att vara i ♡


Det här med bad...

Det är inte en dans på rosor att vara småbarnsförälder alla gånger men oj vad jag njuter av våra lediga torsdagar som vi tillbringar tillsammans. Som heltidsarbetande är det guld värt med en dag mitt i veckan bara för oss, att. prata, lyssna och göra saker tillsammans. Nu sover dom gott i sina sängar sedan länge och jag tog mej faktiskt ett bad. Jag har aldrig haft ro att bada och det har aldrig tilltalat mej men eftersom vi nu har ett badkar så har jag tänkt ge badandet en chans. Dessvärre ingen wow upplevelse än så länge och jag tror jag vet vad det beror på, förutom att jag blir lite rastlös. Jag tycker inte om att vara varm och svettas om det inte är så att jag tränar eller solar. Det jag uppskattade mest på hela badningen ikväll var den kalla duschen jag tog efteråt haha!
Nu njuter jag av kvällsmål vid tv:n och tittar på Barnmorskan i East End.

Oplanerad helg

Inte ofta jag har en ledig helg som är helt oplanerad, brukar vara tvärtom. Skönt har det varit iaf, att göra det som fallit mej in och utan stressen över att hinna med allt man planerat. Nu är det inte så att vi gått sysslolösa precis utan har hunnit med mängder av sysslor här hemma som tvättning och lövkrattning bla. Barnen gillar att hjälpa till och är riktigt flitiga. Vi har träffat vänner över en fika, stor handlat, hälsat på söt bebis på 3 månader, jag har löptränat och jag har handlat två möbler på loppis. Nu passar jag på att blogga lite i reklam pauserna när jag kollar på "i huvudet på Gunde Svan". Så himla bra! Jag har alltid tyckt om Gunde, han är grym!
Hoppas ni haft en bra helg!Fotar inte så mycket nu för tiden men ni får en bild på det bästa jag har ♡