Lillhjärta 4 år

Tiden går så fort men jag minns det som igår. För exakt fyra år sedan var det dags att åka in till BB på fastande mage för att kl 14 få komma ner på operation och plocka ut vårat första barn. Jag var jätte rädd och ledsen dagarna innan men själva förlossningen gick sen bra och helt enl planen och jag minns det som en väldigt fin upplevelse trots allt. Ögonblicket när jag fick Thelma på mitt bröst glömmer jag aldrig, det är det bästa som någonsin hänt mej. Det finaste jag hade sett i hela mitt liv låg precis framför mina ögon och jag var så otroligt lycklig. Jag älskade henne så oerhört från den allra första stund och kan fortfarande inte förstå att just hon kom till mej.
Idag ska vi fira våran glada tjej som varit med oss i 4 år. Det har varit 4 år med så mycket känslor och upplevelser, det har hunnit hända en hel del.
Thelma älskar att rita och färglägga, göra pärlhalsband och har en speciell kärlek till traktorer och djur. Hon älskar klänningar, blommor och smycken och vill gärna klä upp sig. Bygga med lego är en favorit och ute gungar hon gärna eller bakar och lagar mat av det som finns i trädgården. Bokstäver tycker hon är kul och hon började skriva så smått för redan ett år sen, nu kan hon många bokstäver.
 
Jag är så himla glad att Wilson har dig som storasyster, du axlar uppgiften bra även om ni inte alltid kommer överens. Sommarens sista dag ska vi alltid fira med pompa och ståt! Tusen pussar och kramar till världens bästa Thelma på födelsedagen!
 
 
 
 
 
 

Ridning

Efter ett besök på marknad och fika begav vi oss till våra vänner som tog sig tid att vi skulle få rida. Thelma var först ut på shettisen Octavia och det gick fint tycker jag. En lugn promenad i skritt där Thelma höll sig i sadeln och tyckte det var roligt. Thelma har ridit ca 3 gånger tidigare och det var roligt att hon ville testa idag.
Jag själv har inte ridit speciellt mycket på många år men det blev en del på mellanstadiet :-) Nordsvensken Tessa är super snäll och jag red på henne i hagen med Johanna i andra änden av en longerlina. Det kändes bra när jag satt där men jag kan inget längre, så jag åkte liksom bara med. Travade lite också men studsade runt som en boll hihi! Roligt var det iaf och det är ju toppen att ha en vän med häst om andan faller på någon mer gång :-)
Sista distanspasset

Härlig fm med skön luft och solsken, vad passade väl bättre än ett lite längre löppass med lugn och djup andning. Klockan hade jag visst glömt ladda så jag fick springa på känslan och det är bra för jag har fortfarande känningar i hals och vill inte att pulsen går upp för mycket. Det kändes oförskämt bra och det jag trodde innan skulle ta 60 min tog 50 så nu vill kontrollmänniskan i mej mäta upp sträckan för att veta exakt distans haha! Fattar inte hur jag överlevde utan löparklocka innan jag köpte en? :-)

I eftermiddag väntar roliga grejer! Jag och Thelma ska nämligen rida. De senaste 18 åren (känner mej jätte gammal) har jag ridit 2 gånger, varav senast var för ganska precis 5 år sen...hjälp. Fattar ni hur ovan jag är, kommer antagligen ha ont överallt i morgon men kul ska det bli!