Trasig dator

Vill bara berätta för alla er som inte redan vet att min dator har krashat :( Pga av detta kan jag inte surfa runt i era bloggar lika mycket längre och svarar kanske inte så snabbt på meddelanden osv. Dock tänker jag på er och har inte glömt er ;) Min datoranvändning är ju i och med detta begränsad och därför blir det inte så mycket uppdaterat heller. Hoppas jag ska kunna ta mej råd och köpa en ny dator inom en snar framtid. Har iaf anmält mej och Atlas till vp i Nygård 6 och 7:e sept. Har inga förhoppningar då inte båten sitter och resten av momenten bara vill fungera ibland ;) men vi ska göra vårt bästa!

Tillbaka till rutinerna

Nu har jag börjat jobba igen efter min 3 semesterveckor, det bästa med det är att komma in i de gamla rutinerna igen. Maten, träningen och allt annat funkar igen, skönt! =) Jag har haft en jättebra sommar där jag lyckades pricka in de tre varmaste och soligaste veckorna :)Vi har kommit en bra bit på väg med vårt nya kök, som vi nu kan använda. Fattar inte hur man kunde laga mat innan man fick induktionshäll och en ugn som blir varm på tre röda ;) Även diskmaskinen gör att det nu mer känns som lyx varje dag jag stoppar in nåt i den och slipper tänka på att jag har använt 6 glas på en och samma dag för att bara dricka vatten :) Det som fattas är kakling och tapeter, samt lister och annat småpyssel. Förra helgen var jag på Matildas och Tomas bröllop (Matilda är en tjej ur vårt gamla tjejgäng från skoltiden). Det var väldigt vackert och mycket trevligt! Fick äntligen chansen och träffa alla mina gamla tjejkompisar som numer bort en bit bort i olika delar av landet. Man blir ju själv lite sugen på att gifta sig, men det lär ju dröja om det ens blir av... :) Jag funderar på att tävla med Atlas den 6-7 sept i Nygård. Det är sista chansen detta år. Har inte tränat speciellt mycket den senaste tiden och därför tevkar jag en aning, dock så har vi ju alla moment mer eller mindre förutom båten. Om jag lägger lite krut på det nu, så kanske det blir roligt att tävla trots allt. Jag börjar förstå att det mestadels är mej det hänger på när vi tävlar. Min nervositet gör att Atlas vill "lätta upp stämningen" och börjar då "leka". Om jag bara slappnar av och inte spänner mej så mycket så går det bättre. Dock är det lättare sagt än gjort...

Tävling i Garpenberg

Idag har jag och Atlas tävlat i Garpenberg. Jag anmälde oss bara till lördagen och tänkte att om jag skulle vilja vara med på söndagen också så kunde jag efteranmäla oss sen. Jag var först ut i startklassen och jag är mycket nöjd över min kille som idag visade att han kan apportera både träapport och paddel utan ett endaste tugg!! Atlas ville idag lämna apporterna framifrån och eftersom han inte kan avlämnande i fot till 100% än, så låter jag honom göra det på tävling hellre än att han släpper dem på backen. En annan liten delseger i vårt tränande var att han bogserade in mej utan att krångla, dock trängde han lite när vi simmade men jag är jätte glad ändå. Det var även med ett gäng Belgare med deras New Foundlandshundar. Dom klarade alla SOR-provet och fick därefter vara med och tävla i startklass. De hade bara fått reglerna och momenten översatta och skickade till sig, aldrig ens sett ett svenskt vattenprov. Det ena ekipaget skrapade ihop 196 poäng och vann startklassen!!!! Mycket imponerande att se med debut i startklass. Här kommer mina och Atlas poäng: Enkel apportering: 9 DK vid avlämnande Sökapportering: 9 - " - Hämta figg: 8 Tveksam start, DK Bogsering av båt: 0 Simma med förare: 7 DK, tveksam start, tränger Helhet: 8 Mycket lovande Totala poäng: 124 och 3 plac.