Vänner- och familjehelg

Den här helgen har varit hur bra som helst. Den har spenderats med goda vänner och familj i stort sätt hela helgen. Det var bara på fredagsnatten och lördag förmiddag som jag var själv men annars har det varit nåt hela tiden. Thelma har sovit hos mina föräldrar både fredag och lördag, även jag och Micke sov där i natt efter att vi varit på en kompis 30-års fest. Festen var skoj och vi fick god mat och dryck. Klockan blev 3 innan vi åkte hem så lite trött var man ju i morse men det var det värt. Hela dagen idag har vi varit ute i det vackra sommarvädret. Grillat med mina föräldrar och syster och väl hemma fortsatte vi att njuta av sommaren på vår altan med sol och bad.

Härligt med lite inspiration, även om det är inför hösten..... :)Den här veckan kommer att bli ganska hektisk då jag och Micke ska ha våran 30-års fest. En hel del ska det fixas med så vi får sätta fart redan i morgon med allt som ska göras. Vi har nästan 60 pers anmälda till mat, så det kommer bli en hel del folk :) KUL!

Idag är det även Lillhjärtas 11-månaders dag, herre gud säger jag bara! Om endast en månad fyller vår älskade lilla solstråle 1 år, kan knappt fatta det.....

Mammas och pappas lilla hjärtegryn <3

Ensam

Jag har ganska nyligen vinkat av tjejerna efter en jätte trevlig kväll. Vi har ätit, druckit, pratat och skrattat. Micke och Thelma åkte till mina föräldrar kl 16 idag så jag fick fixa det sista inför middagen i lugn och ro.
Rätterna blev i stort sätt som jag tänkt och visst var det lite skönt när jag serverade desserten eller dolci som det heter på Italienska ;) Det har varit väldigt kul att ha haft middag men liksom skönt när det är gjort, det är ju lite att fundera över och planera.
Nu är det snart dags att krypa ner i sängen men det är tomt här hemma utan mina älskade. Jag längtar jätte mycket efter Thelma och att få somna på Mickes arm... tur jag har Muffin som ligger i fotändan och snusar gott :)

I morgon vankas det 30-års fest för en gammal klasskompis, så då blir det till att ladda om :)

Lite tilltugg när gästerna anländeFördrinkBlev lite kyligt på natten men jätte härligt att vi kunde sitta ute

Första dagen på semestern

Ja, det känns faktiskt som semester för oss alla idag. Thelma vaknade som vanligt kl 7 men sen låg vi kvar i sängen och hade det mysigt till halv 8, då blev det dags för frukost. Idag har jag lite att greja med eftersom det vankas middag här ikväll. Micke och Thelma åker till morfar och sover i natt så vi tjejer får huset för oss själva :-)
Det har regnat i natt men nu skiner solen och det verkar bli en fin dag.

På mornarna när jag kommer in till Lillhjärta så står hon och busar i sängen. Hon babblar en massa obegripligt och gör roliga ljud med munnen. Man är glad hela dagen av att mötas av hennes leende när man kommer in <3

-Hej mamma!