Födelsedagsfest!

I fredags fyllde jag år och då brukar jag alltid ha lite party med mina vänner, så även denna gång. Så igår premiär grillade vi och satt ute och åt och sen dansade vi hela natten lång :) Jag har som brukligt väldigt roligt bara det finns massor av vin och bra musik ;)
Två kompisar från Örebro och en från Gävle sov kvar och vi hamnade väl i säng vid halv 4. Man är ganska trött idag men mår oförskämt bra ;)
Nedervåningen såg ut ungefär som en elefanthjord dragit fram och storstädning var ett måste, eftersom jag är väldigt morgonpigg så gick jag upp 8 och städade allt innan de andra vaknade =)
Atlas sov hos mina föräldrar och det var nog tur för det blev ganska livat, tycker inte att han ska behöva vara med när man spelar jätte hög musik och det springer runt fulla mäniskor överallt.
Fattar inte vart åren tar vägen, jag är snart 30 och vägrar bli vuxen ;) Jag fick massor med fina presenter också bla: 5 vinflaskor, party väska, 1500:- på löplabbet, 500:- på Carlings, korg med kex, ost, frukt och goda viner, plockning och färgning av bryn på salong, pengar, Arn filmerna, spikmatta, sommardäck till bilen, musmatta, blommor, lotter, bestick mm.

Det har iaf varit ett fantastiskt väder i helgen med temp över 20 grader och sol, helt underbart!!!
Jag ska boka tid för Atlas hos Ann Essner på torsdag igen och prata lite om hur vi ska gå vidare och ha uppföljning på fodret jag givit honom i 3 veckor nu.
Jag kan ju inte påstå att jag märker nån skillnad på honom rent stelhetsmässigt, men å andra sidan är jag ju mer försiktig med honom nu också. Dock så bajsar han mycket mer och verkar så himla hungrig hela tiden trots att jag ger honom i överkant, det känns ju inget riktigt bra.
Ska höra vad detta fodret kostar och om det inte blir nå dyrare att köpa till kosttillskott iat så går jag nog tillbaka till hans förra foder och tillsätter omega-3 och omega-6 samt glukosamin.Grillning i kvällssolenPartygängetJag och min Lina :)

vårfin...eller?

Den här veckan har jag börjat jobba igen efter ledigheten, känns helt okej. Man blir lite konstig av att bara gå hemma och inte göra så mycket vettigt, till slut blir man lite knäpp och slöar till sig. Jag har åkt på en jäkla förkylning men det är inte så jätte konstigt eftersom alla verkar vara förkylda. Påsken har varit jättebra, har träffat vänner och mest bara varit hemma och grejat.
Atlas mår ungefär som vanligt, haltar inte iaf vilket är det viktigaste. Vi hade ju lite kalas här förra helgen och då fick han en massa fina presenter bla ett besök på valbo hundsim, leksaker, glukosamin, godis, och en bok med bilder på Atlas :)
Eftersom jag är ledig idag så hade jag bokat tid på ett ställe för att få rygg-och nackmassage, ansiktisbehandling samt färgning av fransar och bryn.
Vårfin är väl kanske synd att säga med åtminstånde vårstädad ;)
Alla som gjort ansiktisbehandling vet att man inte gör nåt annat efteråt utan åker raka vägen hem, det är liksom inte riktigt läge att gå runt på stan med mörka ögonbryn i ett rödflammigt ansikte med röda prickar :)
Skönt är det iaf och det bästa av allt är att det var en julklapp så jag betalade inte ett öre!!!
Tyvärr är man ju lite för snål för att unna sig sånt bara så där ändå...

Micke har slutat snusa och vi har slagit vad!!!
OM micke klarar att inte snusa så får han bestämma vårt efternamn MEN om han misslyckas så bestämmer jag. Jag tycker detta var en skitbra idé eftersom vi inte kommer fram till/kan enas om vad vi ska heta efter vi gift oss =)
Jag hopps verkligen att han lyckas  sluta snusa för det är mycket viktigare än vad jag heter i efternamn, men då får jag förmodligen heta Therese Wester i fortsättningen, det är bara att börja vänja sig vid det... Anledningen till att Micke sa själv att han ville sluta är att hans pappa som har snusat i 36 år blev dålig när han slutade och fick vad jag kallar "hopphjärta". Tror Micke är lite rädd att det ska gå lika för honom, så därför är det mycket bättre att sluta nu när kroppen är  i god kondition än att vänta när kroppen vant sig ännu mer med det som snuset innehåller. I så fall är det nog bättre att han snusar tills han dör.

/Therese

Vad är det för dag idag...

...vad är det för dag idag? Jo, det är Atlas födelsedag! HURRA, HURRA, HURRA!!!!
Min älskade gosunge blir hela 5 år idag och som vanligt ska vi ha en Atlas dag =) Den började med sång i morse, lite pälsvård av husse och sen en härlig promenad över åkrarna med ett fantastiskt väder. Atlas fick gå lös och hade en del spring i benen, men håller man sig själv lugn och bara lullar så gör Atlas oftast lika. När vi kom hem fick han leta godis på gräsmattan, vilket är en favorit sysselsättning :)
Senare idag kommer Johanna, Anderas och Joline och grattar vårt födelsedagsbarn.Vacker!!Pälsvård (man måste ju vara fin på sin födelsedag :)Solen i ögonen ;)GodisletStorebror fick också vara med på bild