Spahelg

Förra året i den här tiden åkte jag och maken på en spahelg och hade det hur bra som helst. Vi kände båda två att det här borde vi göra igen, snart. Så himla snart blev inte men bättre sent än aldrig haha! Den här gången blev det Tällberg och hotell Dalecarlia. Vi hade verkligen en toppenhelg! Så himla mysigt att komma i väg på tu man hand. Vi började med att skåla med mousserande vin och jordgubbar. Sen begav vi oss ner till spat. Jättetrevligt med pooler både inomhus och utomhus, bastu, jacuzzi, vilorum och bar med både drycker och förtäring. På kvällen åt vi en fantastisk trerättersmiddag och drack goda viner, pratade om livet, om oss, barnen och framtiden. Vi skrattade så mycket och det var så skönt att få umgås bara vi utan saker som stör. 
Vi somnade ganska tidigt i en jätteskön, stor säng och vaknade utvilade efter en natt av helt ostörd sömn. Frukostbuffén var kanon och hade allt jag begär av en hotellfrukost. 
Hann även en vända till i spat på Söndagen innan det var dags att återvända hem. Vi längtade båda efter barnen och hur bra vi än haft det så är det underbart att komma hem till barnen och ta dem i famnen. 


 


Vad vore jag utan dig?! Tack för att du är min ❤

Kommentera inlägget här :