Ingen vanlig dag

Idag är det verkligen ingen vanlig dag, det är finaste Thelmas födelsedag. Ja må hon leva i hundra år, jag gratulerar dig i hundra år... som Thelma skulle ha sjungit <3
Jag kan inte med ord förklara vad jag känner för dig min älskade, underbara Thelma.
Du är så stor nu och kan så mycket, du är verkligen en redig tjej! Du är nästan alltid glad, det har du varit jämt. Inget är speciellt krångligt med dig. Du älskar när vi åker någonstans, är på affären eller bara hälsar på Micke på jobbet. Du blir glad när vi får besök, kanske allra mest om mormor, morfar eller Linda kommer. Du vet oftast vad du vill och står fast vid det vilket är en bra egenskap. Du tycker mycket om djur och vill gärna hälsa på korna i ladugården. Du älskar att dansa och övar mycket på att snurra. Klippa gräset med Micke tycker du är roligt och kan köra åkgräsklipparen alldeles själv och buskör förstås :-) Rita är en favorit och du gör det bra. Du är väldigt omhändertagande och pysslar mycket med dina dockor och leker ofta med lego men det du först sa att du önskade dig i 3-års present var en stor lastbil! Du älskar att krypa upp i min famn, kramas och säger till mej varje dag att du älskar mej och resten av familjen mest av allt i hela världen. Jag önskar du kunde förstå vad du betyder för mej, du är hela mitt liv, det förändrades total när du kom. Du var det finaste jag någonsin sett och kärlek vid första ögonkastet.
Du är den bästa storasystern till Wilson och även om ni bråkar så är det ni två när det verkligen gäller. Du är så klok nu och säger saker som inte ens jag tänkt på. Ditt bubblande skratt smittar av sig och hjärtat slår volter om och om igen. Jag är så lycklig med dig!
 
Hoppas du får en toppen dag och ett roligt kalas med dina kompisar som du pratat och längtat så mycket till. Jag älskar dig så oändligt mycket min Thelmis <3
 
 
Bilden säger allt om dig, Thelma. En härlig, glad och busig tjej!
 
 

Höstigt

Har varit på möte på dagis på fm medans barnen fick vara hos mormor och morfar. Jag är så glad över vårt dagis, litet, mysigt och personligt där alla tar hand om varandra och ingen är främmande för någon. Känns bra att våra barn ska vara där om dagarna då vi jobbar.
Tanken är att jag ska städa och greja i eftermiddag men med två barn så är det inte alltid så enkelt kan jag meddela... Det är liksom på deras villkor, ibland är de med på noterna och då går det bra medans de vissa dagar kräver mer av min uppmärksamhet och då är det bara att gilla läget :-)
 
Kändes så himla höstigt i morse med fuktig och kylig luft efter gårdagens regn så både jacka och sjal åkte på. Älskar min nya med stjärnor från HM!
 
 
Jacka-Jofama by Kenza, Tröja-Lindex, Jeans-Pieces, Sjal-HM
 

Utan klocka

Idag för första gången på jag vet inte när, sprang jag utan att ha koll på tiden. Jag är jätte siffernördig och vill alltid veta exakt hur långt och på vilken tid jag sprungit. Det fick jag också idag men jag fick inte titta en enda gång under passet hur jag låg till.
Min klocka blippar till vid varje km så jag hade koll på hur långt jag sprungit men inte hur fort. Det var min pappa som tipsade om det, för det blir så lätt att det alltid blir en liten tävling på passet där man vill springa minst lika bra som sist. Det var perfekt att ta ett sånt pass idag eftersom jag känner mej lite seg och sliten. Jag sprang ett myspass på 6km i ett tempo som kändes otroligt skönt. Inte det minsta anfådd utan i ett tempo jag har kunnat fortsätta hur långt som helst (kändes det som) men jag kände på ett ungefär hur fort det gick, man börjar ju lära sig känna det nu (jag gissar ofta när jag springer och sen har jag ju facit i klockan).
 
Sista km kom regnet men jag hann hem innan det började vräka ner. Jag gjorde rätt som tog på mej min nya löparkeps för jag gillar inte regn i håret och ansiktet, iaf inte på så här korta pass,
Tror jag ska springa "utan" klocka på sön med då jag har 8km i långpass fart, rätt skönt faktiskt. Jag har ju haft mitt genrep på milen så jag behöver inte springa så fort på de lite länge distanserna nå mer innan loppet.
 
 
Testade ett värmande liniment på underbenen innan jag stack i väg. Man kan använda det både före och efter träning. Det värmer skönt och sätter fart på blodcirkulationen, sen på med kompressionsstrumpor, det är så skönt att springa i.