Skogshallon

Igår kom barnens morfar hit och med sig hade han en hink, i den var det till barnens stora förtjusning en massa hallon. Dom hade han plockat i skogen och åkt till oss med, han är bra snäll morfar <3
 
Jag äter otroligt mycket hallon och älskar det till allt! Vem behöver sylt när det finns hallon? Att dessa inte kommer från frysdisken och istället från våran skog blir ju bara hur bra som helst :-)
 
 

Sänggavel

Nu har vi burit upp dörren som blev en sänggavel och det blev himla fint tycker jag! Det är ju så simpelt egentligen men blir ett ganska stort lyft.

Nu fattas bara de tapeter jag vill ha där uppe för att det inte ska bli för vitt.
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
 
 
Här är tapet jag vill ha, frågan är bara vilken av dem... Vilken är finast tycker ni?
 
 
 
 
 
 
 
Lutar nog mest åt 1 eller 2 men de andra är också så fina, himla svårt!
 
 

Kompression

Första löppasset för coachen på 3 veckor pga skada och sjukdom, det kändes riktigt gött att vara igång igen även om det var ett tufft intervallpass. 6x3:30 med 1:30 vila var det och det här med intervaller är ju fortfarande ett ganska nytt fenomen för mej. Svårt att veta vilken fart man orkar hålla intervallerna igenom men jag tror det är väldigt effektivt att få in ett intervallpass i veckan.
Bäst av allt var nog när jag kom innanför dörren hemma efter ett 50 min långt pass och älskade maken gjort en god köttgryta, bara sätta sig till bords och fylla på med energi. Jag blir alltid extremt hungrig direkt efter jag tränat och kan äta en hel ko (typ) :-)
 
Har börjat kika lite på kompressionsstrumpor, borde nog vara bra för mina vader. Frågan är bara vilket märke man ska välja, har kikat lite närmare på dessa.
 
 
2XU 499:-
 
 
Craft 249:-
 
 
GoCoCo (dom orange är ju supersnygga!) 229:-
 

Alla dessa finns hos Sportamore för ta 3 betala för 2