Kaktus

Jag har inte skrivit här på ett tag och anledningen är att det hände nåt fruktansvärt i torsdags. Jag har mått dåligt och varit väldigt ledsen men det är nog ingenting mot för vad Johanna och Andreas har varit.
Jag har skrivit om händelsen och kommer nu lägga ut delar av den..

"Idag hände det som inte får hända, det sista jag trodde skulle hända och det värsta som kan hända. Kaktus har blivit påkörd när han jagade min katt över vägen.
Det är knappt jag fattar att det är sant och det finns inga ord för vad jag känner, jag lider så oerhört med Johanna och Andreas. Jag vet hur ofantligt mycket de älskade honom, vi älskade honom och kommer sakna honom för alltid. Det värsta som kunnat hända har hänt och jag fattar ingenting, varje gång jag sluter ögonen ser jag det framför mej-den värsta syn man kan tänka sig.
Jag har känt Kaktus i hela hans liv, han och Atlas växte upp tillsammmans, han fattas verkligen oss och jag kan inte tänka mej livet där han inte finns.
Han var 5 år, full av liv och glädje, i sina bästa år och med en familj som älskade honom högt. Jag är glad och tacksam för att jag fått känna honom och jag ska hedra hans minne.
Jag kommer få leva med denna tragiska händels hela mitt liv och jag kommer aldrig glömma det jag kände när jag såg bilen komma. Det finns så många frågor men inga svar, det finns oerhört många varför men det hjälper inte, ingenting hjälper, det är för sent och aldelens i onödan.
Tänt så plötsligt livet kan förändras, på en sekund raseras allt.
Jag är så ledsen Johanna och jag vet inte vad jag kan säga eller göra. Kan inte fatta att vi skulle behöva vara med om detta. Jag vet att du är stark och du kommer hehöva det nu, jag finns alltid här om du vill."Salsa med sin storebror Kaktus

sommar!!

Äntligen har vi fått lite sol och värme, känns skönt! Jag ska dock jobba 3, 5 veckor till innan jag får semester, men jag glädjs med alla som är lediga nu och det är ju så mysigt på mornarna att gå promenaden i solsken.
I morron är jag iaf ledig och då ska jag börja dagen med att fixa mina ögonbryn (brukar göra det en gång i månaden, klarar bara inte av att plocka dem själv) sen ska Atlas bli snaggad, hoppas det blir bra. Sen när jag kommer hem från stan ska Atlas lämnas hos mormor och jag ska hämta Johannas hane (Kaktus) som ska bo hos mej och Micke tors-sönd när de är borta. Ska bli jätte spännande att ha en annan hund i huset än man är van vid. Det blir ju ingen skillnad med promenader och sånt, men det blir någ lite konstigt att ha en hoffe här ist för landseer :)
I morse flög jag upp och fick en smärre chock när jag såg att klockan var 7!!! Jag hade ställt den på 6.15 och hinner absolut inte om jag sover till 7. Fort som fan sprang jag ner och klädde på mej och gjorde mej klar för promenad med atlas (som inte rörde en min, utan toksov) av nån anledning kikade jag på klockan igen och insåg att den var 5... suck vad trött jag blev, det var bara att gå och lägga sig och sova en timme till :) Inte konstigt att Atlas inte ville ut och gå, det var väl i tidigaste laget tyckte han. Hihi
Jag är inte typen som försover mej, har nästan aldrig hänt...inte denna gången heller

Nä, nu ska jag dra till jobbet! Ha en bra dag alles!

Midsommar!

Nu är midsommarhelgen förbi och jag har haft det superbra. På midsommaraftonen så jobbade jag först en stund till kl 13 och sen när jag kom hem blev det en promenad med Atlas innan det var dags att göra sig iordning för kvällen. Efter att vi skjutsat i väg Atlas till mina föräldrar så åkte vi till en av mina chefer på bageriet, där bjöds det på mat och dryck. Vi var ett gäng på ca 15 pers som hade jätte trevligt och sjöng snapsvisor för allt vi hade :)
Otroligt nog kom ju även solen efter att det regnat hela dagen. På nattkröken så gick vi till Koversta gammelby och fortsatte festen med alla andra festsugna Färnebobor, kvällen gick jätte fort och det var hur kul som helst.
Tyvärr så var syrrans cykel borta när vi skulle hem, det var väl nån som inte kunde se skillnad på sin egen och hennes kanske...tråkigt!
Vi kom iaf hem i 5-tiden så man var något sliten dagen efter... då var vi dessutom bjuden till Johanna och Anderas på grillfest. Jag var inte så jätte sugen att dricka nåt men fick i mej en vinare iaf, det blev en lugn kväll och det känns skönt idag.
Det har varit ett jätte härligt väder med sol största delen, jag som är soldyrkare passade på att pressa så mycket jag hann mellan tvätten jag höll på med :)
Kom hem från en promenad med Atlas för en stund sen och nu har jag precis ställt in en rabarberpaj i ugnen, MUMS!

Hoppas ni alla haft en trevlig helg!!