GRATTIS Thelma 1 månad!

Tänk att min älskling redan blivit 1 månad :)Hinner inte skriva så mycket mer än så. Jag ska till ortopeden med Thelma i dag för att de ska kolla hennes höfter (de brukar göra det på sätesbarn). Sen ska vi försöka oss på lite shopping, få se vad lillhjärta gillar det :)

Önskar er alla en trevlig dag!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jäklar vad glad jag är nu! Iron Maiden kommer till Ullevi i sommar, äntligen ska jag också få gå och se rockkonsert =))
Har kommit över att jag missade Ozzy och som tur är har jag ju sett honom vid ett par tillfällen tidigare. Nu när jag fick veta att Maiden kommer så kändes som om det var till mej ;)

Sist jag såg Maiden var för två år sedan då också på Ullevi och det är det största och mest fantastiska jag nånsin upplevt rent musikmässigt. Jag förväntar mej inte att detta ska bli lika MEN jag vet ju hur grymma de är som live band och det kommer bli hur bra som helst!!

Det har varit kanon väder idag och jag och syster tog en härlig promenad, en fick jag besök av min vän Johanna. Hon kom med bullar från mitt jobb och jag hade nästan glömt hur försvinnande goda dom är :) Nu är Micke ute och går med Atlas och lillhjärta så därför hinner jag skriva några rader här i lugn och ro. Tänkte hinna duscha också för sen är det en del skoj på tv:n. Bla Idol och Berg flyttar in.

Pratade ju om några hästar som vi fått tillökning av....tänkte jag skulle visa en bild på dem:

Tadá!Nu är den lite lortig på bilden men hur mycket hårdrock är inte en svart Camaro -69?! Jag tycker den är grym och här är alltså våra nya hästar, närmare bestämt ca 500 st =)
Hade varit roligt med riktiga hästar, fast då hade det räckt med ett par ;)

Ha det gott!

jaha

här blir det inte mycket skrivet... jag har inte så mycket att skriva tyvärr. Mitt liv är väldigt annorlunda just nu även om jag inte klagar på det. Att ta hand om ett litet barn är ett heltidsjobb och även om jag försökt ställt in mej på det så är det lite jobbigt att vara hemma hela dagarna utan att hinna göra nåt förutom att byta blöjor, mata och roa en 3 veckor gammal bebis.
Jag vet att ingen annan kan göra det jobb jag gör, men jag kan inte låta bli att känna mej väldigt onyttig när jag knappt hinner städa och tvätta om dagarna. Mat får man fixa om man hinner... nä så illa är det väl inte men det hänger på lillhjärta hur ens dag ser ut :)

Hur som helst så var jag och röstade igår. Anser att det är ens skyldighet i demokrati att vara med och påverka, i annat fall får man inte klaga sen. Jag tänker inte skriva mer om politik än att jag skäms idag över att vara Svensk, tänk när andra länder läser om vad som nu hänt i vårt land. Fattar inte folk vad de gör när de ser till att få in främlingsfientliga partier i riksdagen?
Hoppas verkligen att Miljöpartiet tar sitt förnuft till fånga och samarbetar med Alliansen, dom kan ju iaf ännu påverka SD´s framfart, då tycker jag att det är deras förbannade skyldighet att göra det!

Vi har även fått tillökning i vår familj med x antal hästar :) Berättar mer om det nästa gång

Lillhjärta och Atlas