Festen är över

Nu sitter vi här, jag och Micke och slappar. Barnen sover och diskmaskinen går för fullt. En dag med kalas uppskattar man den som allra mest, för en massa disk blir det. Vi har haft en kanondag, mest Thelma förstås. Jag önskar jag kunde beskriva hennes ansiktsuttryck när hon öppnade alla fina presenter. Det blev många Wow! och Oj Oj! :)
Hon har fått så himla mycket fint så jag blir aldeles rörd när jag tänker på det. Men mest av allt tänker jag på hur lyckligt lottad hon är som har så många runt omkring sig som bryr sig om henne och tycker om henne, det betyder så mycket <3
Hon var lite speedad innan hon kom i säng men hon låg inte där länge förrän hon tyckte att jag skulle gå ut så hon fick somna, min stora lilla tjej. Tack för grattishälsningarna, ni är så fina!
 
Ska visa er nån bild i morgon, på lycklig 2-åring som öppnar praket och blåser ut ljusen på tårtan.
 
Go natt på er!

More than words can say

Dagen då du föddes fick ordet kärlek en helt ny innebörd för mej. Du var det finaste jag sett i hela mitt liv och jag har älskat dig oändligt mycket sedan dess. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, och den växer sig starkare för varje dag!
Du har förgyllt varje dag och det är en gåva att få ha dig i mitt liv. Ständigt nya upptåg och du har både en vilja av stål och ett hjärta av guld.
Du vill gärna hjälpa till och stå vid ens sida. Du har ordningssinne och påpekar ständigt när en sak inte är på sin plats eller små skräp som måste slängas :)
Du är otroligt snäll även om du ibland blir lite för hårdhänt. Du har börjat prata allt mer och orden kommer dag för dag. I mina ögon är du helt perfekt och jag älskar dig precis som du är.
Idag fyller du 2 år och det är de bästa 2 åren i mitt liv. Du blir så stor men jag ska inte sörja det som inte kommer tillbaka utan se på framtiden tillsammans med dig med glädje och förväntan, vi har så mycket att uppleva tillsammans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
Idag är det din dag Thelmis <3
 
 

Lillhjärta 2år!

 
Vår älskade solstråle Thelma fyller 2 år den 31 Augusti. Stort grattis till dig! Firas av familj, släkt och vänner.
 
 
Den här annonsen finns idag på gd.se, i GefleDagblad och Arbetarbladet.