Tack!

Kommer hem från jobbet efter en lång dag, möts av glada och kramiga barn och en omtänksam make som lagat god middag och köpt rödvin :-) Skönt med ledig helg, morgondagen ska först spenderas med familjen och sen väntar fest med bästa tjejgänget!Trevlig helg på er!

Solsemester

Nu är det klart att vi åker till Grekland i vår när min mamma fyller år. Vad härligt det ska bli med all inclusive, sol och bad. Jag har aldrig varit på Kreta och det ska bli spännande. Stort hotellområde med nyrustade tvårumslägenheter och hotellets gym ska jag också se till att besöka :-) Thelma är redan eld och lågor över att flyga flygplan, bada och träffa riktiga Bamse hihi! Wilson förstår inte riktigt det här men håller med oss om att det ska bli kul :-)
 
Nu ska jag inte börja längta till slutet av Maj redan eftersom våren är min favorit årstid och jag har mycket att göra innan dess men underbart att ha en resa med familjen att se fram emot!!
 
 
Den flera kilometer långa Geranistranden
 
 

Gym Onsdag!

Den dagen i veckan som jag är helt säker på att det blir en sväng till gymmet är onsdagar direkt efter jobbet. Roligt att ha tillgång till så många redskap och vikter.
Jag avverkade en timme och kände mej ganska stark på nåt vis, eller inte stark kanske men full av träningslust :-) Passar på att ge hela kroppen en omgång när jag har min gymtimme plus cykeluppvärming och några km löpning till avslutning.
 
Lite jobbigt att gå in i rummet med fria vikter med unga grabbar, men om jag inte kan gå dit och köra mitt race och göra de övningar jag har tänkt och vill göra är det ju ingen idé, då kan jag ju lika gärna hålla på hemma där ingen ser mej. Alla har väl börjat nån gång tänker jag och kör på :-)
 
 
Nu kastar jag mej i soffan med fruktsallad, keso och nötter och väntar på att "Mia på Grötö" ska börja. Kram