Motivationen på väg tillbaka

I vanlig ordning hamnade jag i en svacka efter Tjejmilen men den blev lite tyngre än vanligt och påverkade mej både fysiskt och psykiskt. Jag blev allmänt låg, kroppen kändes tung och trött. Trots det har jag fortsatt mina tre löppass i veckan men utan krav. Jag vet ju att glädjen och motivationen kommer tillbaka, det tog bara extra lång tid den här gången. Idag kände jag mej äntligen "tillbaka" igen på riktigt. Ett pass med B.A.B.Y Runners som innehöll korta intervaller, stafett och en backe på slutet. Ett fartfyllt pass med härliga tjejer! Jag har hittat motivationen igen och anmälde mej faktiskt till nästa års Tjejmil idag medans det fortfarande fanns platser kvar i startled 1. Jag vill ju ta revansch, så lätt ger jag mej inte :-)Glad över att vara på gång igen!Naturell yoghurt, banan, blåbär, hasselnötter och pumpakärnor. Perfekt efter träning!

Nu är jag så trött så trött och ska strax landa på kudden. Kram på er!

Tankar om hösten

Ännu en helg till enda och ny vecka väntar runt hörnet. Jag har haft en toppen helg med lite jobb, tjejmiddag med fina vänner, marknad och lite pyssel hemma. Har faktiskt inte tränat nåt på hela helgen. Det känns jätte konstigt men jag stressar inte upp mej för det. I morgon är det löpning med B.A.B.Y Runners igen och det perfekta sättet att starta en ny vecka på ur träningssynpunkt.
Jag funderar mycket på framtida mål och hur jag ska lägga upp träningen framöver. Jag vet vad jag vill men inte riktigt hur så jag ska knäcka den nöten :-) Jag har alltid tyckt att hösten varit lite ångestladdad men inte i år. Nu känner jag mest bara ett lugn och en skön tid framöver med vackra färger, lättare luft att andas och på roligheter som väntar. Kanske beror det på den fantastiska sommar vi haft och på att jag trivs så mycket med min tillvaro. Hoppas på soliga och fina höstdagar innan snön kommer och skidåkning blir nummer ett i konditionsträningen och löpningen får stå åt sidan ett tag.staket bygge idag med hjälp av Thelmadesserten på tjejmiddagen, farligt gott!

Höst, müsli och löpning

Hej där i höstmörkret. Fasligt vad fort det blir mörkt nu på kvällarna, jag är inte redo för det än!! Bara att acceptera att enda chansen till löpning vissa dagar kommer att vara med pannlampa efter enslig väg, gillar det inte men har inte alltid något val.
Igår sprang jag iaf med B.A.B.Y runners Gävle och då hade vi gatubeslysning till vår hjälp. Vi var bara två själar på träningen men det blev ett bra pass ändå med lite av varje. Uppvärmning, en hel del olika löpskolnings- och spänstövningar, styrka, 70/20 intervaller som är sjukt jobbiga och sen nerjogg. Härligt pass och varje måndag när jag åker hem känner jag den här nöjda, sköna känslan!
Nu ska jag provsmaka Paulúns supermüsli på yoghurt och banan få se hur den är, älskar deras granola som är så fantastsikt god! Kan inte fatta varför fler inte gör müsli och flingor utan tillsatt socker, så himla gott ändå och jag behöver inte nån mer sötma eftersom jag alltid har i bär eller frukt.
 
Trevlig kväll!