Förberedelser

Thelma är nu levererad till mormor och Wilson sover sin middagsvila just nu, då passar jag på att hasta i mej lite lunch. Sen har jag en miljon saker att göra, det går ju inte längre att städa huset kvällen innan man ska ha hem folk för då hinner två barn stöka till iaf innan folket kommer, så nu ska jag städa, fixa mej själv och fixa maten till i kväll. Tur att Micke slutar tidigt idag och kan roa den lille så jag får greja (nåja) ostört. Ska bli superkul att umgås med goda vänner, dricka vin och sen dra vidare på roligheter.
 
Lunchen blev ett snabbt ihopsläng av enkel sallad med avokado och kallrökt lax, så gott!
 
 
Trevlig Valborg!! Kram

Helg mitt i veckan

Måndag igen och kortvecka, eller lite helg mitt i veckan snarare. Skönt då helgen som varit inte kändes som helg för min del. Planerar lite inför morgondagen då vi bjudit hem några vänner på mat och dryck, ska ta en sväng till stan i em för att handla det sista.
Här har vi gjort pannkakor, tvättat, diskat, ätit och busat. Mellan Thelmas (ehum) utbrott har vi det riktigt trevligt och barnen leker fint mellan varven. Nu sover den lilla och den stora vilar, jag passar på att göra lite av "mitt" under tiden.
 
Hur firar ni Valborg i morgon?
 

 
Wilson testar korgen under dockvagnen och den verkar hålla för dryga 10kg iaf :)

Simma och springa

Det blev en ganska bra träningsdag idag. Medans mina föräldrar var här och lekte med barnen åkte jag och simmade, 1200m blev det. Snabb dusch för att sen åka hem och fixa middag, äta och krama om Micke som kom hem igen efter sin helg i Skövde. När vi nattat varsitt barn och Micke själv däckat i soffan (han hade bara sovit 1,5 timme på 1,5 dygn) så gav jag mej ut på en liten löprunda. Det blev bara en kort sväng på 5km och jag erkänner att jag är aldeles för bekväm av mej. Springer i den takt jag klarar av utan att ta i lite extra eller springa lite längre. Inser ju att jag måste börja utmana mej för att bli en bättre och framför allt snabbare löpare. Tror det är dags för intervaller och backträning.... Jag mår illa bara jag tänker på det men jag kan säkert lära mej älska det också ;)
 
Har ni tränat idag eller är söndag den klassiska vilodagen?
 
 
Jag har haft Asics löparskor så länge jag kan minnas. Prövade vid ett tillfälle Nike men då fick jag ont i ett knä och det var lite svårt att bli av med. Vet dock inte om det var en tillfällighet eller om det berodde på skon. Vågar inte chansa någon mer gång, utan kör alltid Asics. Jag överpronerar kraftigt så därför är bra stabilitet och dämpning ett måste, tycker Asics lyckats bra där.