Snö och pepparkaksbak

Idag tog jag med mej barnen och åkte till mina föräldrar i Berrek, syster Linda var också med. Mormor och Thelma bakade pepparkakor och vi andra lekte med Wilson. Pepparkakorna blev så fina och goda....öh, jag som inte äter fikabröd längre åt en pepparkaka. Dåligt av mej men gott var det ju, dock blev jag inte sugen på en till nån måtta får det vara ;)
Snön har vräkt ner hela dagen och nu har vi ett vackert vinterlandskap ute, precis som det ska vara i den här årstiden. Bara för att snön kom och det förmodligen finns tillgängliga skidspår inom kort så är jag förkyld med halsont, så kan det vara men jag har inte tänkt vara rasslig så länge :)
 
 
Trevlig helg!

Tidig julklapp

Men ååååå, kan ni gissa vad Micke kom hem med?? Gud vilken lyx att ha dom hemma i vardagsrummet, jag är så glad att jag bara går och trallar här hemma :)
 
Ha en trevlig kväll!!! Kramar
 
 
 
 

Onsdagsträning

 I vanlig ordning så består mina onsdagar av mammaträning med redcord, nästa sista gången nu och min kropp gråter. Bästa mammaträningen ever!! Jag känner hur mycket starkare jag blivit och det är naturligtvis en kombination av mammaträningen samt träningen och kosten med PT. I och med att snön (förhoppningsvis) är på väg så kommer jag att efter drygt 3 månader med PT avbryta den tjänsten (tillfälligt eller för alltid, det får tiden utvisa). Jag kommer inte ha möjligthet att träna 6 dagar i veckan med PT och utöver det åka skidor och köra lågintensivt. Jag har lärt mej så mycket av PT och allt detta har jag ju kvar. Kommer fortsätta träna styrka för det har gett mycket mer än jag kunnat ana men jag måste ut i skidspåren för att Kortvasan ska bli nåt annat än jävligt ;)