Braveheart

Ikväll visas Braveheart på tv och jag kan inte låta bli att titta trots att jag sett den så många gånger. Den är helt klart en av de absolut bästa filmerna som gjorts. Den innehåller allt en film behöver med de två viktigaste ingredienserna i livet: Kärlek och frihet. Det är naturligtvis ingen slump att vi valde att ha filmmusik från just Braveheart på vårt bröllop. Musiken är helt fantastik och så oehört vacker och nu finns där ännu mer känslor såklart när jag ser filmen.
När jag hör stråkarna i bakrunden så går det rysningar genom kroppen och för tankarna till en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Den dagen då vi startade något stort tillsammans och som vi kommer vårda i resten av våra liv <3Lego

Thelma har fått ganska mycket duplo lego i julklapp och hon älskar att plocka med alla bitarna. Hon har tidigare lyckats ta isär bitar och ibland med en lyckträff fått ihop två men idag såg jag hur hon koncentrerat byggde ett litet torn med 6 bitar som hon satte dit :-) Jag tycker lego är en himla bra leksak där de får skapa saker, lika så pussel är bra och utvecklande som kräver tanke bakom.

Nu har jag precis krypit runt på golvet och plockat upp alla dessa små legobitar så det ska kunna gå att dammsuga och sen väntar bara soffan en stund innan det är läggdags :-)

Go kväll!

Träffa vänner

Nu i mellandagarna har vi passat på att träffa vänner som inte bor här längre men som kommit hem för att fira jul. Alltid lika roligt att ses igen :-) I tisdags var vi ett gäng som var på julgransplundring med dans kring julgran, fiskdamm och tomte. Efter plundringen åkte vi hem till en av tjejerna och åt pizza, det var super trevligt! 
Idag har det varit mina barndomsvänner Anneli och Gittan vi träffat. Gittan bor i England sen många år tillbaka och Anneli bor numer i Umeå så det blir inte jätte ofta vi ses.

Gittan söner Leo och Kai, och så ThelmaBusungar :-)