Lillhjärta 5 månader

Idag blir mitt älskade Lillhjärta 5 månader. Helt sjukt hur fort tiden gått, även om 31 Augusti känns längesen. Vi ska till BVC idag på läkarbesök med vaccination, hoppas det går bra.
Hon är en riktig gobit min Thelma, nöjd och glad för det mesta och oftast när man verkligen vill att hon ska vara det.
Idag ska hon även få sin första smakportion potatis få se om det gillas, ska bli roligt att få ge henne nåt annat att äta. Håller man fram en sked gapar hon stort men vi får väl se vad som händer när hon får puré i munnen istället för flytade föda :)Igår var vi och hälsade på Mickes syster med familj i Vattholma. Dom har ganska nyligen flyttat in i sitt nybyggda hus. Det var jättefint och det var trevligt att träffa dem igen. Vi tog en promenad, åt god mat och pratade.Här är faster Malin, kusin Herman och Thelma


Idag är det soligt och fint väder, som gjort för en lång härlig promenad på eftermiddagen när vi kommer hem från stan!

110128


Igår kom Johanna, Andreas och Joline och åt middag med oss. Micke skulle sen laga Johannas bil och då stack grabbarna i väg till verkstan och vi tjejer blev kvar här. Det var mycket trevlig och ett högt tempo blir det med en 2.5 åring med :-)

Idag kommer min mamma och hälsar på, vi ska äta lunch tillsammans och promenera i det fina vädret. Blir inte mer perfekt en Januaridag än minus 3 och solsken. Varför vill man alltid grilla korv och dricka saft såna här dagar? 
Korvgrillningen spar vi nog till nästa helg då det kommer att vara rally här i vår by. Ska bli superkul att kolla på. Vi var ofta och kollade på rallytävlingar förut men nu blir det väldigt sällan. Micke har kört rally och även en annan kompis till mej och då blev det ju såklart att man åkte och kollade mer. Jag hade nog hellre sett att Micke kört rally än dessa crosstävlingar men pengamässigt och tidsmässigt så är crossen lämpligare ;)
Joline & Thelma <3

Hår, hår och åter hår...

Hår är väl verkligen baksidan med att ha husdjur. Jag dammsuger minst 1 gång om dagen och ändå är det hår överallt, snart blir jag tokig. Vissa perioder på året är värre än andra och nu är det en sån period. Atlas verkar ha bestämt sig för att tappa vinterpälsen nu och även om det är ett trevligt vårtecken så blir det mycket jobb.
Våran katt som också ligger överallt lossar nå så kopiöst med hår, ständigt ludna byxor vart man än suttit. Tur att jag älskar dem så mycket att jag kan leva med hårstrån överallt men det skulle vara sjukt skönt att slippa dom :) Fatta vad rent man måste ha haft det innan man skaffade hund ;) Man fattade ju innan att en hund släpper sjukt mycket hår men jag hade aldrig kunnat förställt mej detta.En del får man bort med dammsugarn :)