Bilder och snö

Ja, här i dagarna har det kommit massor med snö... Jag vill inte ha nån vinter nu, tycker liksom att det är lite för sent. Atlas älskar snön och jag får väl glädjas för hans skull. I tisdgas var Atlas nye vän Leonbergern Julius också på jobbet och då fick de busa en stund i skogen. Atlas är ju ganska tjurig av sig och blir sur om han inte får vara herren på täppan. Detta har medfört att jag aldrig släpper honom med andra hanar utifall de också skulle vara dominanta. Julius är inte ens ett år än och han och Atlas leker jättebra. Man ser på Atlas att han till en början under en lång tid markerar hela tiden att han är bossen, Julius har inget emot det så därför går det bra. Det naturliga är ju att Atlas tar kommandot eftersom han är äldre med man vet ju aldrig vad som händer om Julius en dag tycker att han är stor nog att testa gränserna. Jag tror och hoppas att Atlas visar nu hela tiden att det inte kommer att vara nån idé. Det är iaf härligt att se dem tillsammans, måste vara kul att för en gångs skull få leka med nån i sin egen storlek. Julius är mycket vacker och komer nog att bli väldigt stor då han redan har en väldig höjd. Håller även på att värva Caroline och Julius till att börja med vattenarbete, hoppas de vill hänga med ut i vår/sommar och träna lite. Längtar som tusan till att slänga mej i vattnet igen, men det känns ganska avlägset nu med 1dm nysnö :(

image42

image43

image44

image45

Detta var lite nya bilder från våran promenad i söndags då vi passade på att träna lite också. Märkte att det var en ganska bra störning för Atlas att någon stod borta på vägen för att fota, då det blev lite jobbigt för honom att hålla kontakten när han ist ville kolla på vad denne gjorde.

//Therese

Kommentarer :

#1: Carina

Ja har man varit utan snö så här länge så kan man gått gärna vara utan. Roligt att Atlas har hittat en kompis i sin storlek.
Vi får väl se vem som blir den förste i vattnet, antar att det inte blir jag ;)

Kramisar!

skriven
#2: Christel och Herman

Hej och tack för omtanken och kramen, det värmde.
Precis som Du skriver så inser man hur skört livet är när något sådant här händer och att man måste försöka ta till vara på varje dag.

Vad kul att Du ev kommer att få lite träningskompisar i vattnet. Vi har lyckats ragga ihop tre stycken nu och skall redan på söndag börja landträning. Skall bli skönt att få lite annat att tänka på mitt i sorgen.

Hu vad STOR han är Atlas, såg på bilden då han går fot, ja han är ingen "liten" Herman inte, ha ha ha.

Kram Christel.

skriven

Kommentera inlägget här :