Ett livstecken och bildbomb

Jodå, jag lever! Bloggen prioriteras inte som ni märker. Jag har under en lång tid bara känt mig stressad över bloggen och det har känts bra att låtit den vara utan press att skriva. Jag tror att jag får mycket utlopp i instagram att jag inte behöver skriva av mig så mycket här, som tidigare verkligen varit min ventil. Jag vill ändå ha bloggen kvar för rätt som det är fallet andan på :-)Jag har efter en vår med väldigt mycket träning blivit tvungen att trappa ner en smula och försöka hitta tillbaka till glädjen i löpningen som har åsidosatts lite grann. Jag behöver komma i fas igen och få lite fart på benen inför kommande lopp i sommar. Appropå sommar, nu verkar det som om den äntligen är här efter några härliga dagar! Så underbart vi hade det igår. Det enda vi bemödade oss med var att sola, bada och mysa här hemma. Jag väntade till kvällen innan jag gav mig ut i skogen för en runda. Den här veckan väntar kanonväder med temperaturer upp mot 30 grader! Hoppas ni har det bra, kanske semester rent av? Jag ska jobba en vecka till efter den här innan det är min tur för 4 veckors härlig ledighet. Istället för att försöka berätta allt som hänt på senaste tiden, får ni en bildbomb på en liten del. Jag har det så bra! Varvar familjeliv, träning och jobb med en del sena kvällar, vardagslyx, trevliga middagar och shopping. Precis som jag vill ha det!Kram på er!

Midsommar 2015

Vilken helg det blev! Vädret såg inte så lovande ut men det blev bättre än väntat med solglimtar och uppehåll. Efter att jag slutat jobba mitt på dagen åkte jag och familjen på traditionellt midsommarfirande. Dans kring stången, fika och en massa folk att växla ord med. Sen blev det middag med familj och vänner och efter en lång kväll med mycket mat, god dricka och många skratt somnade vi gott.
Midsommar bjöd på en mulen fm med lite regn men löprundan i skogen var så skön. När det sen blev dags för 35-års fest sken det upp och blev en lyckad kväll även om regnet kom senare. Helgen avslutades med hotellfrukost och spavistelse med fina vänner och jag njöt av en helkroppsmassage.
Ni hör ju själva hur bra jag haft det men det jag kommer att minnas från midsommar 2015 är att båda mina barn lärde sig cykla! Thelma lärde sig när jag var på jobbet på midsommarafton och höll det hemligt hela dagen tills hon på kvällningen bad oss komma ut för att kolla på en sak. Då trampade hon i väg på cykeln och mormor fångade det på film. Jösses så stolt jag blev över hennes beslutsamhet och målmedvetenhet. Hon sa nämligen till mig i våras att hon skulle lära sig cykla utan stöd i sommar men skulle vänta tills hon kände sig redo, det gjorde hon tydligen på midsommarafton, min duktiga tös <3 Det bästa av allt var att hon sa till mig efteråt att hon kände sig stolt och då knep det till i mammahjärtat. Lillebror blev så inspirerad att han också ville prova. Han hoppade upp på Thelmas cykel och trampade i väg som om han aldrig gjort annat, 3 år gammal :-)