Nu kan jag lägga in bilder igen!!


Äntligen efter mycket krånglande så har en kollega till mej ordnat en installations cd till min dator så jag kan lägga in bilder från kameran igen. Har inget mer kul att berätta än så, tänkte bara bjuda på ett par bilder på en trött Atlas som tycker att biabädden är aningens för liten ;) Visst är dom för goa? =)

image17

image18

Vi rustar...

...och det är jätte roligt när man börjar se resultat. Det blir inte så mycket skrivet här och det finns inte så mycket att skriva heller eftersom jag inte gör så mycket annat än att jobba och fixa här hemma. Vi är snart färdiga med hallen och det blir SÅ fint. Ljust och luftigt, men man inser redan att väggarna kommer nog inte att vara vita så himla länge, men säg den glädje som varar för evigt ;) Rörmokar´n har lovat att vi kommer att kunna börja elda denna vecka och det är inte en dag för tidigt med 14 grader i huset :( Atlas ligger snällt och tittar på från sin bädd när vi målar och spikar, finner sig även i att sova i köket för att det inte ska fastna en miljard vita hårstrån på nymålat svart :) Försöker träna honom lite då och då i korta stunder på fot och jag har hittat ett perfekt ställe att träna detta på. På våran gård har vi en upphöjning där det ligger ett par stockar på varann, mot den kanten går jag så pass nära att Atlas inte har nån möjlighet att sätta sig snett, vilket tidigare varit ett problem. Hoppas bara att han kan fortsätta sätta sig rakt även utan kanten sen... ;) Han har i alla fall mycket bättre kontakt nu än han nånsin haft och håller den i flera meter =) Dock får vi jobba stenhårt på svängar och halter, som inte alls sitter.

Min sambo Micke har inhandlat en ny (gammal) bil i helgen, han tyckte väl att han hade så få (8st). Det är en Plymouth Satellite -69, den var blå och jätetfin. Provkörde den igår och den gick så fint :)

//Therese

Tävling och rust

Idag har jag varit och kikat på när Johanna tävlade Salsa i LP1 på Sandvikens bk. De var jätte duktiga och slutade på 1:a plats med 1:a pris! Stort grattis!!!
Blev lite små inspererad och tränade Atlas lite när jag kom hem, han vill väldigt mycket och han har mycket bättre kontakt nu. Har lite bråttom och hamnar därför lite fel i position, men jag försöker köra mycket vänstersvängar för att få honom mer uppmärksam, samt tempoväxlingar. Brukar också lägga honom några minuter nästan varje dag och idag med störning av husse. Husse skuttade runt framför och bakom och jag tyckte han låg säkert trots det. Får väl se när jag ska våga lägga honom med andra hundar... Atlas har inte apporterat nå sen tävlingen i Nygård men han kan faktiskt sitta fot och hålla den nu, vilket han inte kunde sist jag provade. Skönt att man sakta märker resultat och att det går framåt, man blir lite peppad att fortsätta då.

På eftermiddagen har jag och Micke målat väggar och tak i hallen på de spacklade gipsskivorna vi satt upp i veckan, det blev så ljust och fint. Än saknas tapet på en fondvägg, lister och en till målning av taken samt golv. Tänk vilken tid det kommer att ta innan allt är klart, men kul ska det bli =)