Faaan!

Satt i typ två timmar igår och började skriva på året som gått, sen kom jag åt en knapp tydligen och vips så bara försvann allt. Helvete tänkte jag tyst för mej själv och sen stängde jag ner datorn. Det var det, jag kommer inte hinna ikväll antagligen och inte i morgon heller misstänker jag då jag har en hel del att stå i men jag kanske hinner börja och sen får jag publicera fortsättningen en annan dag i Januari.....skulle det funka för er?

Skidor och tankar

Vi har haft en riktig mysdag här hemma idag, det var det Thelma helst av allt ville göra :) Vi var ute en sväng på fm men sen blev det lek inne.
Så fort Micke klev innanför dörren när han kom hem från jobbet stack jag i väg för att beta av några kilometer i skidspåret. Jag älskar den där timmen bara för mej. En timme att ägna åt träning men framför allt så är det balsam för själen att glida fram genom skogen och bara höra ljudet från skidorna och mina andetag. Jag funderar en hel del också, skönt att få tänka i fred ibland utan en massa ljud runt så jag kan höra mina tankar haha! Oftast tänker jag på allt och inget, stort och smått, livet liksom och dess berg och dalar. Mitt i alla tankar kan jag förstås inte undgå att tänka på min kropp och hur den känns. Gårdagens styrkepass kändes ordentligt i skuldror och rumpa, gött att få bränna på där ännu mer. Ljumskarna är ett problem (som alltid vid skidåkning) och jag inser också hur mycket mera triceps jag måste köra. Jag är missnöjd med mitt tempo, känns som om jag bara ligger och mysåker. Jag vill bli snabbare men det går inte så bra, i en utförslöpa gick det dock fort....lite för fort, så jag ramlade. Fick snö innan för kläderna och slog ryggen men jag reste mej snabbt och kände inte efter alltför mycket :) Ingen fara altså men det är ju läskigt i backarna när det går fort.
Summa av den knappa timmen blev 8,3km, skön trötthet i rumpa och triceps, ett lättare huvud där många tankar lämnat och extra tankad på energi.
 
Snart ska jag äta en god räk- och avokadosallad och fortsätta dagens mys i soffan. Tv:n strejkar så det blir kanske en film. Önskar er trevlig kväll!
 
 

Julhelgen

Vardag igen och Micke jobbar idag. Vi andra i familjen är lediga och idag ska vi hitta på nåt kul. Våran julhelg har varit perfekt! Vi har varit hemma med familjen och bara haft det mysigt, ätit god mat, lekt och öppnat julklappar. Oj så mycket fina och bra julklappar vi fått allihopa.
Sen har vi även åkt pulka och grillat korv, träffat vänner och haft släktingar på besök.
Tror både Thelma och Wilson är ganska trötta efter helgen och allt som hänt och även jag :)