Midsommar 2015

Vilken helg det blev! Vädret såg inte så lovande ut men det blev bättre än väntat med solglimtar och uppehåll. Efter att jag slutat jobba mitt på dagen åkte jag och familjen på traditionellt midsommarfirande. Dans kring stången, fika och en massa folk att växla ord med. Sen blev det middag med familj och vänner och efter en lång kväll med mycket mat, god dricka och många skratt somnade vi gott.
Midsommar bjöd på en mulen fm med lite regn men löprundan i skogen var så skön. När det sen blev dags för 35-års fest sken det upp och blev en lyckad kväll även om regnet kom senare. Helgen avslutades med hotellfrukost och spavistelse med fina vänner och jag njöt av en helkroppsmassage.
Ni hör ju själva hur bra jag haft det men det jag kommer att minnas från midsommar 2015 är att båda mina barn lärde sig cykla! Thelma lärde sig när jag var på jobbet på midsommarafton och höll det hemligt hela dagen tills hon på kvällningen bad oss komma ut för att kolla på en sak. Då trampade hon i väg på cykeln och mormor fångade det på film. Jösses så stolt jag blev över hennes beslutsamhet och målmedvetenhet. Hon sa nämligen till mig i våras att hon skulle lära sig cykla utan stöd i sommar men skulle vänta tills hon kände sig redo, det gjorde hon tydligen på midsommarafton, min duktiga tös <3 Det bästa av allt var att hon sa till mig efteråt att hon kände sig stolt och då knep det till i mammahjärtat. Lillebror blev så inspirerad att han också ville prova. Han hoppade upp på Thelmas cykel och trampade i väg som om han aldrig gjort annat, 3 år gammal :-)Kommentarer :

#1: Karin

Ja, vilken trevlig midsommar helg det blev !! God mat, trevligt sällskap, glada, fina barn <3 <3. Precis som det ska vara. Helt fantastiskt också att båda barnen lärde sig cykla så snabbt. KUL !! Kram på er <3

skriven

Kommentera inlägget här :