men herre gud vad dålig jag är

på att uppdatera nu för tiden, nu måste jag skärpa mej. Har haft lite mycket på sistone men jag hoppas det ska kunna bli en bättring. Idag har jag träffat min kära vän Lina och fikat på förmiddagen, det var mycket trevligt som vanligt.
Dessvärre sket sig vår resa till fjällen... :( Lina pluggar till lärare och har flera prov den veckan och allting är obligatoriskt, så är hon inte med så blir hon inte godkänd i kursen. Förstår verkligen att hon måste vara med, men det är ju så typiskt. Hoppas vi får tillfälle en annan gång istället.
Har även varit och klippt och färgat håret, så nu är det fräscht igen med en ljus och fin hårbotten :)

Igår när jag kom hem från jobbet hade Micke gjort pannkaka och det fanns en kvar som jag och Atlas skulle få dela på. Tänkte att jag skulle passa på att träna med honom lite när jag hade sån smaskig belöning.
Atlas kan "fot" och vet precis vad han ska göra när kommandot ges oavsett om han står en bit bort eller framför mej. Eftersom Atlas visste att jag hade pannkaka i handen så tog han det säkra för det osäkra och drog hela sitt register på allt han kan på kommandot "fot" =) Han är så jäkla go när han sätter sig, lägger sig, sätter sig igen, ger av ett skall och sen snurrar i en piruett innan han kommer in fot.
Han vill så gärna ha belöningen så han visar allt han kan, för då bara MÅSTE man väl få belöningen ;)
Därför kan man inte träna honom med för gott godis, utan lite lagom gott. Däremot har han en grym kontakt och positionen är kanon när han äntligen kommer in fot. Han är som min skugga när jag går och vid svängar :) Min stora, älskade lufs!!!! 

I morron kväll är min tur att fixa mat åt mej och Micke. Jag har förberett ikväll med att stryka upp smörgåstårta, har gjort en varsin mini modell. Micke älskar min smörgåstårta så jag tror det blir bra. Till efterätt blir det choklad mousse crisp med hallon och grädde, visst låter det gott?!

Detta blir ännu ett tråkigt inlägg utan bilder, men jag har inge batteri i kameran och hittar inte laddaren :( Får väl tar en ordentlig städning av kontoret så kommer den nog fram.

Kram på er!

Efter en tids svacka så är man på väg uppåt igen =)

Nu känns det bättre än det gjort på länge. Jag känner mej piggare, gladare och possitivare än jag gjort den senaste tiden. Det enda som plågar mej är en molande huvudvärk jag inte blir av med, men man kan inte få allt tydligen...
Alltid lika skönt när man tar sig upp ur hålet man trillat i ;) Jag har ledig dag idag som jag inledde med sovmorgon förstås och sen promenad med älsklingshunden. Efter det fick jag sätta mej vid datorn och telefonen för att boka tid lite här och där, bla bilprovningen och frissan. Som tur var fick jag besiktning redan samma dag, så jag slipper åka runt med risk att få böter.
På lördag morgon åker jag och syster till Hudiksvall för att besöka mormor och morfar. De har båda varit på sjukhus nyligen och har det lite jobbigt med vardagen, så vi tänkte åka upp och hjälpa dem lite över helgen. Laga mat, handla, städa och sånt.

En annan rolig sak som har hänt är att jag och Micke blivit medbjuden till min kompis Lina och hennes killes stuga i Lofsdalen i mars. Det ska bli superkul att få komma till fjällen, jag har alltid gillat det även om det blir sällan nu  förtiden. Det blir en långweekend från ons till sön. När jag kom på att vasaloppet är just den söndagen så blev jag ju tvungen att höra om det fanns tv i stugan, Therese missar INTE vasaloppet ;) Det fanns tv, så då blir det soffläge =)

Hoppas ni alla har en underbar dag!

Inte bloggat på ett tag

märkte jag, ibland går tiden så fort. Har precis varit ute och gått en timme med syster, passar bra när hon inte har eftermiddag. Det är lite tråkigt att promenra själv i mörkret.
Här rullar allt på, jag är ledig i morron och bara för det ska jag äta popcorn ikväll och ha myskväll :) Jag bli så när jag ska vara ledig dagen efter, då blir det helt plötsligt tillåtet att äta onyttigt och bara mysa i tv-soffan. Tur att man inte är ledig så ofta ;)
Måste försöka få tid hos bilprovningen för jag har visst glömt/förträngt att den ska besiktigas....nu har bilen körförbud :( Min pappa står på bilen och han fick ett brev hem där det stod att den hade körförbud, han ringde då mej och frågade varför jag inte besiktigat den..... hoppsan, det hade Therese visst glömt. Stackars min far, han som är så ordningsam och aldrig skulle glömma nåt sånt och så har han fått en sån slavmaja till dotter =) Hihi

Kommer förmodligen blogga mer i morron, om det hänt nåt som är värt att skriva om....annars skriver jag ändå. Har ju lyckats nu att skriva om ingenting ;)

Go kväll!