Konsert och kvalitetspass

I Oktober bokade min mamma biljetter till Darins spelning i Gävle och som vi väntat och längtat. Igår var det äntligen dags! Vi åkte dit i god tid för att hinna äta middag först och njuta av konserten. Jag såg väl som de flesta andra Darin för första gången när han sökte till idol, men det var för 5,5 år sedan jag började lyssna ordentligt på honom. Jag spelade hans album lovekiller (tror jag det hette) på slutet av graviditeten med Thelma i magen och när jag precis fått veta att hos skulle förlösas med kejsarsnitt. Jag var rädd och ledsen och tröstade mig med Darins vackra stämma, sedan dess har hans musik betytt mycket för mig. Han har en av de absolut vackraste röster jag vet och hans texter berör så oerhört. 
Har ni inte lyssnat på hans senaste album på Svenska "fjärilar i magen" så måste ni göra det. Lyssna på texterna och ta dem till er. Första gången jag hörde "ta mig tillbaka" av en slump började jag gråta, bara så där. Jag älskar den låten och alla hans andra med för den delen. 
Spelningen igår var fantastisk! Liten, nära och privat på nåt sätt. Han hade en otrolig närvaro och känsla i varje låt och det blev väldigt äkta och berörande.
 
Idag kom min kära mamma förbi och passade barnen en stund när jag skulle springa och sen var hon så snäll och gjorde fotvåd på mig. Det behövdes verkligen, det känns att fötterna utsätts mer nu. Det blir förhårdnader, blåsor och naglar som blir lite tilltufsade. Hur som helst så blev dagens kvalitetspass riktigt bra även om jag först blev lite besviken att jag fick springa oplogad väg. Jag hade två pigga ben efter vila både i Tisdags och Onsdags och hade som plan att ösa på lite, men i snö blir det tuffare såklart både för ben som inte skulle mjölksyras och andningen. Tycker ändå jag genomförde passet bra och är nöjd, det är det viktigaste!
Nu på kvällen har jag och Micke kört ett yogapass och det är så skönt att sträcka ut ordentligt, så glad att vi kommit igång med det.


 
 
 

Kommentera inlägget här :