Semester, träning och minnen

För många så trappas träningen ner en smula under semestern och man kanske gör annat istället men för mej är det tvärt om. Jag ser semestern som ett ypperligt tillfälle att få till flera träningspass per vecka. Inget jobb, inget dagis och en make som också har semester känns hur lyxigt som helst.
Har redan gjort en plan för träningen som startar nästa vecka med ett pass på Måndag med B.A.B.Y runners och sen är det en bra blandning med cykel, löpning och styrketräning. Mest löpning då förstås men jag behöver även bli starkare och cykel att ett jättebra kompliment till löpningen. 1-2 vilodagar i veckan känns lagom och som vanligt får man vara flexibel med planeringen och rodda om när det behövs :-)
 
Hur tänker ni när semestern närmar sig? Lata dagar där man gör det som faller in och ingen träningsplanering eller passar ni på att öka på träningsmängden?
 
Här följer några bilder som visar det jag tränade och tävlade för några år sen. Då var det vattenarbete som gällde med min duktiga hund Atlas. Saknar det så mycket <3
 
 
Bättre träningskompis finns inte...
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Mari

Under ledig tid blir det givetvis mer träning =) bäst att passa på när man kan träna vad man vill, när man vill =)

skriven
#2: Mias steg

Håller med, tränar också mer eftersom det finns mer tid och energi!

Svar: Ja, man får verkligen passa på!! :-)
Therese

skriven
#3: Malin

Träna mer om man får vara frisk. Träna backträning och styrka i stugan. Löpning på morgonen :) Härligt!

Svar: Låter inte alls dumt!! :-)
Therese

skriven

Kommentera inlägget här :