Min helg

Igår hade jag besök från lunch till kvällen och det blev en jättebra dag med fina vänner och familj som firade mej och Wilson i efterskott. Det blev mat och vin på altanen efter en toppenfin dag i solen.
Idag hängde jag på låset i Valbo när butikerna öppnade för att fixa lite grejer och byta ett par presenter. Skyndade mej som en tok för att hinna njuta av ännu en dag med sommarvärme, hur underbart?!
Med mej hem fick jag energigel och bars till loppet, hörlurar för löpning, underkläder, två linnen, en klänning, en uv-dräkt, ett nagellack och div andra skönhetsprodukter.
 
Nu var tanken att jag skulle kolla på Beck men har inte riktigt ro i kroppen och har istället fixat matlåda och suttit vid datorn. Tror jag måste sortera lite tvätt också innan jag kan lägga mej i sängen. I morgon väntar löppass med B.A.B.Y runners team och det ska bli hur kul som helst efter noll löpning i helgen. Anmält mej till Lidingöloppet on tour har jag också gjort och det ser jag verkligen fram emot. Tyvärr jobbar jag innan jag ska dit så det blir ingen ultimat uppladdning men det ska bli roligt ändå!
 
Lite bilder........
 
 
Somrig mat: quinoasalld med grillad kyckling och tsatsiki
 
 
Somrigt mellis, egengjord "sorbet" på hallon och mango
 
 
Somriga lekar
 
 
Liten testar stora leksaker
 
 
Stor testar små leksaker
 
 
Den här blomman fyller snart 1år i min ägo, förstår inte hur det gått till men jag måste väl ha gjort nåt rätt ;-)
 

Kommentera inlägget här :