Sista Juni

Sista dagen på första sommarmånaden nu och tiden går så fort, gäller att ta vara på dagarna, njuta och ta det lite lugnt också. Jag har så mycket att se fram emot i Juli med resa till Malmö, konserter, semester.
Vi hade en jättemysig dag igår bara våran lilla familj med lekparksbesök, titta på djur och lunch vid vattnet.
Vi fick ett infall och drog i väg efter frukost och det är väl så det ska vara på sommaren, man vaknar och tittar ut vad det är för väder och sen planerar man efter det och känner efter vad man vill göra. Vi hade även packat en strandväska men hoppade över badet då det inte riktigt var så varmt vi hade hoppats på.
Glömde kameran men tog bilder med mobilen, dock är det nå knas och bilderna vill inte hamna i datorn just nu... :-( Jag får visa er senare.
 
Kvällen spenderades på en god väns stora balkong med resten av tjejmiddagsgänget, alltid lika trevligt och många skratt blev det. Det bjöds på jättegod grillad mat och gott vin till :-) När klockan närmade sig 02:30 kände jag att det var dags att bege mej hemmåt, hade 11km att cykla men det var ganska skönt och rogivande. Det är ju i princip ljust dygnet runt och så lugnt med noll trafik. Lite kyligt om benen dock då jag glömde att ta med mej överdragsbyxor men skönt att krypa ner under duntäcket sen :-)
 
I em väntar lite simning annars ganska lugnt på träningsfronten idag.
 
 
Gårdagens sköna outfit med leggings och blus från HM och skor-Moheda
 

Kommentera inlägget här :