Städhjälp

Micke har lånat hem en självgående dammsugare från sitt jobb, tänkte den skulle vara kul att testa. Atlas blev väldigt skeptisk och flydde in till ett annat rum medans dammsugaren susade runt i hallen. Behållaren på den är ju väldigt liten om man jämnför med en vanlig dammsugare men annars verkar den ju faktiskt dammsuga ganska bra :) När den brummat runt och städat i stort sett hela hallen så började den låta konstigt och sen åkte den och parkerade i laddningsstationen för att vila :)
Det blir nog bättre gjort och går snabbare att dammsuga själv men den får gärna hjälpa mej lite grann, synd bara att den inte skurar också ;)



Idag är planen att tvätta och laga lite barnmat, man blir ju så himla bekväm med dom där burkarna även fast det är så enkelt att göra egen mat. Tänkte göra torsk med blomkål och ärtor, få se om det går hem hos fröken :)

I morgon är det dags för träning igen och sen ska vi till BVC. Ska bli spännande att se vad som hänt, hon känns rundare nu med tjockislår och putmage :) Snälla Ella bjöd hem mej och Thelma på lunch i morgon och det tackar man ju inte nej till, ska bli så trevligt!
Bäst att ta tag i den där tvätten nu då innan lillhjärta vaknar....

Kommentarer :

#1: Annica

Vad fiffigt med städhjälp:) men jag lovar att här skulle den nog storkna ganska omgående med allt grus o päls:)

skriven
#2: Lillan

Vad häftigt med en sån dammsugare! Den var ju jättesnygg i den gröna färgen! Ska bli kul att höra mer om den och vad du tycker för om den funkar hos dig med Landseerpäls borde den funka här ;)

Vad gôtt å bli bjuden på lunch!

Kram!

skriven
#3: Lasse

Schysst, en sån har jag varit sugen på länge. Dyr?

skriven
#4: Therese

Hej Lasse! Vi har lånat den från min mans jobb, dom fick den som premie när de köpte in ett antal dammsugare. Jag vet faktiskt inte vad den kostar att köpa i butik men skulle gissa på allt ifrån ett par tusenlappar och uppåt :)

Mvh Therese

skriven

Kommentera inlägget här :