Härliga helg!

Gud så skönt med helg då man är ledig både lördag och söndag. Gick upp kl 7 åt frukost tillsammans med Micke (händer aldrig på vardagarna) och sen gick vi en prommis i vårsolen. Härliga plusgrader och solstrålar som verkligen värmde, man blir så himla glad. Visst det är skitigt och plaskigt överallt inte så najs med jätte hund som blir hur lortig som helst, men det är ju bara att gilla läget. Snöhelvetet ska bort och då får det gärna vara lortigt ett tag :)
Har fortsatt måla i sovrummet, listerna för tredje gången. Nu ska det få torka ordentligt så jag kan maskera dem sen för att måla väggarna.
Ska strax göra mej iordning för att träffa mina vänner i Sandviken för fika och en massa prat. Micke åker som vanligt cross och jag är glad att han har hittat nåt han kan syssla med som förenar nytta med nöje ;)
Ikväll ska vi hälsa på ett par och kika på deras nybyggda hus, få se hur långt de kommit. Blir alltså en lugn kväll med pizza och vänner :)

I morgon ska vi träffa Mickes föräldrar och syskon med respektive och barn för att fira Mickes syrras kille som fyllt år, det ska bli trevligt!

Ha en härlig dag allihopa och passa på att njuta av sol, takdropp och lortiga vägar =)

Kommentarer :

#1: Carina T

Vi var också på en härlig promenad i går, solen värmde så skönt.

Nu längtar man till sommaren och solen.

Vad söt Atlas är.



Kramisar!

skriven
#2: Lillan & Zelda

Vad mysigt det är med bara vanliga härliga helger med mys och vänner. Jäpp, nu längtar jag åxå till att snön ska försvinna och det blir vår på riktigt!=)

skriven
#3: Christel och Herman

Ja, roligt är det inte med skitiga hundar, men det får man som sagt ta bara snön försvinner. Tänk att man kan bli så glad för lite barmark, ha ha ha.

Lät som om Ni fick en härlig helg.

Ja nu håller vi tummar på att det ingen farlig tumör är på lilla Molly.



Kram

skriven

Kommentera inlägget här :