Vinter och ohyra

Ja, då blev det liksom vinter lite hastigt och lustigt. Har väl inget emot snön så länge det är minus grader, men nu kommer det ju att bli mildare och så ska allt slaskas bort, usch vad onödigt :( Atlas har fått ohyra också och har kliat sig som en galning. Han är behandlad nu mot loppor och löss och det har blivit lite bättre med kliandet. Stackarn fick sår i huvudet.... Annars händer inte så fasligt mycket nu, det mesta är som vanligt.... Man mest bara jobbar och hinner knappt hem innan det är läggdags, men jag ser fram emot julhelgen och hoppas på lite avkoppling då =) Igår var Johanna, Andreas och lilla Joline och hälsade på, det var mycket trevligt! Micke och Andreas skulle fixa med Johannas bil och då satt vi tjejer hemma och fikade ist =) Johanna frågade också mej nåt som jag blev väldigt glad över, om jag ville bli gudmor åt Joline! Inte för att jag riktigt vet vad det innebär men det känns lite viktigt på nå vis ;) Ikväll när jag kom hem från jobbet så låg Atlas på golvet och husse hade fixat med hans tassar. Klippt bort håret mellan och gjort jättefint!! Sen dammsög Micke Atlas och han tyckte det var så skööönt. Han nöjt verkligen av det och det kan ju ha att göra med att det kliar lite på honom. Förhoppningsvis så fick vi bort en del lösa hårstrån. /Therese

Kommentarer :

#1: Carina T

Ja fy för löss! Stackars Atlas som har sån klåda.

Blev väldigt imponerad att husse klippt tassarna, finns det kurs för sånt ? Klicker? ;)



Kramisar!

skriven
#2: Lina & Astor

Stackars Atlas med klådan, hoppas de försvinner snart.

Ja vintern är ju inte den roligaste årstiden direkt, mörkt och kallt.. Men vi kanske ses i jul! Kul att du blir gudmor förresten:)

kram

skriven
#3: Lillan & Zelda

Nä, fy vad läskigt med klåda! Hoppas det snart är borta.

Håller med dig om slask och tö...bäst är med några minus och snö=)

skriven
#4: Christel och Herman

Så Atlas har fått loppor, usch. Våra hundar mår bättre nu, det är nästan bara Melwin och Herman som kliar sig nu, men det är bara då och då. Hur har det gått för Atlas, har han blivit bättre??

Vi har tapetserat om i vår sängkammare. Skall nu sätta upp lite hyllor som jag kan ha mina böcker på. Alltid roligt då man får lite omgjort hemma.

Snön som kom är nu borta och det regnar och är skitigt ute, SÅ tråkigt.

Hoppas Ni hade en bra advent.

Kram Christel.

skriven

Kommentera inlägget här :